Gootti.net

Gootti-ilta Wildclubilla 26.5.2012

  Kirjoittanut: Kelpie (Jäsen)
  • #1
  • Arvo: Tulokas
  • Lähetetty: 21.05.2012 19:03
  26.5.2012 Wildclub: Gootti-ilta, klo: 21-03

  Tilaisuus on pareille ja yksinäisille naisille.

  26.5.2012 / vk 21 - GOOTTI ILTA (värillä ei ole väliä, kunhan se on mustaa..)

  Vietämme pariskuntailtoja mukavien parien ja naisten sekä miesten kanssa. Naisena voit saapua yksin tai yhdessä tutun parin kanssa. Yksinäisenä miehenä voit saapua vain tutun parin kanssa. Pareina saapuvien toivomme saapuvan yhtä aikaa. Illat on tarkoitettu vain kutsuvieraille. Voit saada kutsun mailin, puhelinkeskustelun, ennakkotapaamisen tai suositusten myötä. Ilta on yksityinen. Meillä vierailee nuoria ja nuorekkaita tasokkaita ja mukavia pareja ympäri Suomen ja maailman noin 15-20 paria per ilta. Saamamme palautteet ovat olleet usein positiivisia.

  Kutsut ja lisätietoja:
  bileet(at)wildclub.fi
  p. 0440 555 602

  City-lehden artikkeli juhlistamme
  http://www.city.fi/artikkeli/%20de+Campin+isku%20+ seksikemuihin/3845/?nosm=1

  Panoraamakuvat Wildclubista:
  http://www.panoraamakuvat.fi/virtuaaliesittely/wil d-club-fetissiklubi-sm-studio

  Tervetuloa!
  Kirjoittanut: Deadboy (Aktiivi)
  • Lähetetty: 22.05.2012 12:15
  Ilmoituksen perusteella siis kyseessä on BDSM/fetish -bileet. Vaikka tuollaisten bileiden tuossa pukeutumistyylissä onkin paljon samaa gootti/EBM/industrial -skenen pukeutumisen kanssa on nuo tapahtumat kuitenkin luonteeltaan varsin erilaisia ns. ravintoloissa järjestettävien klubien kanssa ja toivon että potentiaalisesti kiinnostuneet ottavat asian huomioon. *winks* Ja, jos mainostaa tapahtumaa juuri gootti-iltana pitäis mun mielestä siellä olla myös sellaista musiikkiakin koska se musiikki on kuitenkin goottiskenen tapahtumien ydinjuttuja. Ps. jos vähän nussii pilkkua eipä se pukeutuminenkaan sitä pelkkää mustaa ole, käsitys siitä ihan täysimustuudesta on ainostaan klisee ja yleistys sekä joidenkin noviisien ja ulkopuolisten käsitys siitä pukeutumisesta.
  Kirjoittanut: Kelpie (Jäsen)
  • #3
  • Arvo: Tulokas
  • Lähetetty: 25.05.2012 05:32
  Illan soittolistoja rakennellaan koko ajan. Wildclub on hyvin salaperäinen ympäristö ja sopii hyvin tällaiseenkin illanviettoon.

  Ylläoleva linkki panoraamakuviin studiosta kertoo ehkä parhaiten tilan tunnelmasta.

  Varsinainen bdsm-juhla tilaisuus ei ole, paino on enemmän yhdessäolossa.
   Viesti

   Vaihda maisemaa

   Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

   • Goottifoorumia selaa 2 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 17.09.2015 09:50, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 362 henkeä!
   Järjestä treffit