Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Miittiä Helsinkiin, torstai 31.5.?

  Kirjoittanut: Nordis (Jäsen)
  • Lähetetty: 25.05.2012 09:19
  Helsingin virallinen miittijärjestäjä Ninni, joka vuosien saatossa organisoi käsittääkseni pitkälti toistasataa mittiä, vaikuttaisi haihtuneen ihan tykkänään tältä foorumilta. Sen vuoksi PK-seudulla on ollut tällä saralla aika hiljaista koko talven, mutta mitä jos laitettaisiin taas piknikit pystyyn nyt kun säät sen sallivat? Vedin hatusta päivämääräksi ensiviikon torstain 31.5., kellonajaksi 17.00 ja paikaksi Ruttopuiston. Päivämäärä ei luonnollisestikaan sovi ihan jokaiselle, mutta mikäpä meitä estää kykkimästä puistossa useamminkin tänä kesänä Jos tuolloin sattuu olemaan sadepäivä niin kaivetaan B-suunnitelmaksi joku kahvila.
  Kirjoittanut: HepZusi (Mister Halloween 2007)
  • Lähetetty: 25.05.2012 09:33
  Mjoo toi torstai on kyllä vähän paha päivä niin etten ite pääse. Lauantainahan olis sit charnel haus illalla joten etkoilut sitä ennen ois ollu aika jees, mutta se on kai se päivä kun jengi valmistuu ja pitää olla kaikenmaailman juhlissa koko päivä?
  Kirjoittanut: Nordis (Jäsen)
  • Lähetetty: 25.05.2012 09:41

  Lainaus: HepZusi

  Lauantainahan olis sit charnel haus illalla joten etkoilut sitä ennen ois ollu aika jees, mutta se on kai se päivä kun jengi valmistuu ja pitää olla kaikenmaailman juhlissa koko päivä?

  Niinhän tuo taitaa olla, mutta ehtiihän siinä vielä illalla etkoilemaan. Jos en juutu kaverin valmistujaisiin niin todennäköisesti päädyn ruttikseen silloinkin
  Kirjoittanut: Nordis (Jäsen)
  • Lähetetty: 30.05.2012 12:17
  Sääennuste lupailee hyvää, joskin vähän viileää keliä. Onko kellään aikomusta saapua paikalle vai tuleeko tästä yhden hengen miitti?
  Kirjoittanut: Piiskansiima (Jäsen)
  • Lähetetty: 30.05.2012 22:47
  Taitaa tulla goottinetin historian pienin miitti... Itsekin suuntaan töistä suoraan kotiin, joten en ole osallistumassa.
  Kirjoittanut: kuopassa (Ylläpitäjä)
  • Lähetetty: 30.05.2012 22:58
  Mä! En myöskään ole tulossa. On muuta tekemistä, korjaan nimittäin Goottideitti.nettiä.
  Kirjoittanut: HepZusi (Mister Halloween 2007)
  • Lähetetty: 31.05.2012 09:22
  Itse en ainakaan pääse paikalle, kun työt leppävaaras loppuu vast viidelt sit pitäis käydä vielä parturissa, bänditreeneissä ja vaihtaa auton renkaatki.
  Kirjoittanut: Nordis (Jäsen)
  • Lähetetty: 31.05.2012 14:48

  Lainaus: Piiskansiima

  Taitaa tulla goottinetin historian pienin miitti... Itsekin suuntaan töistä suoraan kotiin, joten en ole osallistumassa.

  Sen verran kolea sää että taitaa tulla ihan olematon miitti. Harmi, täysin sama syy ja lopputulos kuin silloin kun yritin kehittää vappumiittiä Nämä eivät selkeästi ole meikäläisen heiniä, joten miittaillaan sitten lauantaina Charnelissa.
   Vaihda maisemaa

   Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

   • Goottifoorumia selaa 1 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 04.01.2022 03:50, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 501 henkeä!
   Järjestä treffit