Gootti.net

Ofelia Market Tampereella 25.8.2012

  Kirjoittanut: Symphoricarpos (Jäsen)
  • #1
  • Arvo: Tulokas
  • • Muokkasi: Symphoricarpos
  • Lähetetty: 08.08.2012 20:01
  Valtakunnan tyylikkäimmät markkinat saapuvat jo kolmannen kerran Tampereelle ja tuovat mukanaan noin 30 tarkoin valittua myyjää, jotka kauppaavat vain tapahtuman teeman mukaisia tuotteita. Pöydät pursuilevat tuttuun tapaan burleski-, gootti-, lolita-, retro-, rock 'n' roll-, steampunk- ja vintage-tyylisiä kirpputoritavaroita, käsitöitä, putiikkien aarteita ja suunnittelijoiden luomuksia.

  OFELIA MARKETIN OHJELMA 25.8.2012:

  12:00 Ovet aukeavat. Sisäänpääsymaksu 3 €. HUOM! Maksu vain käteisellä!
  13:00 Myyjien muotinäytös
  14:00 Finnish Blonde Burlesque Troupe
  15:00 Haastattelussa Crème de la Garderobe
  16:00 Cute & Kitchy workshop. Työpajassa valmistetaan Essi Paajasen (Essin Maailma) ohjauksessa söpöjä kitch-henkisiä asusteita. Materiaalit ovat osallistujille ilmaisia. Ilmoittautuminen infopisteeseen klo 12 alkaen! Paikkoja rajoitetusti.
  18:00 Ovet sulkeutuvat.


  + Viihdyty Ofelia Marketin DJ:n tyylikkäistä soittolistoista
  + Virkistäydy Yo-Talon kahviossa!
  + Jätä palautetta aulan infopisteeseen ja osallistu arvontaan, jossa voit voittaa ihania tuotepalkintoja!

  Katsasta myyjälistat ja lisätiedot Ofelia Marketin blogista sekä Facebookista. Muista myös liittyä Facebook-yhteisöömme, niin pysyt ajan tasalla Ofelia Marketin metkuista!

  Nährään Tampereella!

  P.S. Muistathan varata mukaasi käteistä!
  Kirjoittanut: Vampiric_ (Jäsen)
  • Lähetetty: 08.08.2012 20:27
  Jumankiuta kun kaikkin on taas samana päivänä ! Tämä, zombiewalk sekä infektio helsingissä Hirveä pohdinta että mitä kettua sitä tekisi.
   Viesti

   Vaihda maisemaa

   Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

   • Goottifoorumia selaa 1 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 17.09.2015 09:50, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 362 henkeä!
   Järjestä treffit