Gootti.net

15.06.2013 Club Bella Morte Presents "Pohjola Gothic Compilation" release party, Tampere

  Kirjoittanut: Mac Hine (Jäsen)
  • #1
  • Arvo: Asiantuntija
  • Lähetetty: 25.05.2013 15:01
  Club Bella Morte Presents "Pohjola Gothic Compilation" release party
  Pohjola
  Club Bella Morte palaa jälleen hienoon Mustalahden satamaan muuntaen sen synkän musiikin temppeliksi. Tuttuun tapaan luvassa on tanssimusiikkia niin gootti-, industrial- kuin kone-osastoltakin yhdellä Tampereen parhaista terasseista.

  Tapahtumasta tekee tällä kertaa ainutlaatuisen se että Club Bella Morte julkaisee ylpeänä Pohjola Gothic Compilation kokoelmalevyn. Kyseessä on läpileikkaus Suomen tämän hetken underground gootti- ja konemusiikkiskenen musiikillisesta tuotannosta. Lisätietoja levystä tulee lähiaikoina.

  Tilaisuuden luonteen vuoksi tarjoamme myös ensi kertaa live bändejä jotka ovat mukana Pohjola kokoelmalla. Soittamaan nousee harvoin alan tapahtumissa esiintynyt Flux Fin sekä Murnau's Playhouse joka on tällä hetkellä kovassa keikkakunnossa.

  Sisäänpääsymaksu tapahtumaan on 10e joka sisältää sisäänpääsyn ja Pohjola Gothic Compilation CD-levyn.
  Tervetuloa!
  Ravintola Kaisla, Mustalahti, Tampere, Finland
  21.00 - 02.30
  Live: Flux Fin & Murnau's playhouse
  10e
  Kirjoittanut: Mac Hine (Jäsen)
  • #2
  • Arvo: Asiantuntija
  • Lähetetty: 31.05.2013 16:13
  pohjola

  Pohjola – Northland – Pohjoland is a mythical place from the Finnish national epic Kalevala. Pohjola - a foreboding cold land far in the north. What better name could describe our first Finnish gothic compilation?

  In Finland the gothic and industrial scenes are tied together. On dancefloors, EBM and gothic are played side by side. Same thing is seen also in our band scene: it has great variety from dark ambient to industrial, from goth rock to EBM. This compilation presents a comprehensive overview of currently active Finnish scene.

  This is the present and future of Finnish scene... More will follow, hope you enjoy it!

  Pohjola - Finnish Gothic Compilation

  01 Chaos research - Morgaine
  02 Silene - You
  03 Two witches - Another face (another version)
  04 Wreckdance - Evil beyond evil
  05 Murnau's Playhouse - Myopia
  06 Dreamtime - The Broken Cross
  07 Systems Of Romance - The House Of Vlad (No Peace Mix)
  08 Rauschenmaschine - Nebulous Spirograph (Atmosmix)
  09 Bodykomplex - Teinihelvetti
  10 Flux Fin - Let Your Body Roll
  11 Beati mortui - Dominance
  12 Erillaz - 440Hz Sacrifice
  13 Kuroshio - Godspeed
  14 Machine park - Puppet master
  15 Plastic bitch - Seinäjoki
  16 The red queens race- Choice

  More information
  http://www.clubbellamorte.fi/pohjola.html
  Kirjoittanut: Mac Hine (Jäsen)
  • #3
  • Arvo: Asiantuntija
  • Lähetetty: 12.06.2013 14:55
  Flux Fin

  Illan toinen pääesiintyjä Flux Fin soittaa tarttuvaa synapoppia, jonka lähimmät vertailukohdat lienevät Ladytron, Client ja Celluloide.

  Yhtyeen takaa löytyvät pitkän linjan muusikot Ville Brusi ja Vesa Rainne. Tämä kaksikko vaikutti aikanaan myös legendaarisen Neuroactiven riveissä vuoteen 1997 asti, jonka jälkeen Ville ja Vesa perustivat Flux Fin:in.

  Flux Fin julkaisi esikoislevynsä Safe + Sound (2009) joka otettiin erittäin hyvin vastaan ulkomaita myöten, kyseisen levyn pitäisi löytyä jokaisen itseään arvostavan synapop fanin hyllystä. Jatkoa Safe + Sound levylle saatiin kolme vuotta myöhemmin kun uusi täysipitkä Motivational Chants (2012) näki päivänvalon. Levyltä julkaistiin kaksi toinen toistaan kovempaa EP:etä, joilta löytyy remiksaajina mm. Celluloide, Foretaste ja Dupont.

  Voi huoleti todeta että Flux Fin on Suomalaisen synapopin ykkösnimi ja 15.6.2013 meillä on mahdollisuus nähdä yksi Flux Fin:in harvinaisista keikoista. Luvassa on spesiaali keikka uuden vokalistin voimin.

  Musiikki puhuu kuitenkin paremmin kuin tuhat sanaa, joten tässä Fluxilta tajunnan räjäyttävä hittibiisi:

  http://www.youtube.com/watch?v=xH18RztQvKM
  Kirjoittanut: Mac Hine (Jäsen)
  • #4
  • Arvo: Asiantuntija
  • Lähetetty: 12.06.2013 14:56
  Murnau's playhouse tuskin enää esittelyjä kaipaa mutta jos joku yhtyeeseen ei ole vielä tutustunut niin tässä on liveversio pohjola kokoelmalta löytyvästä kappaleesta Myopia.

  http://www.youtube.com/watch?v=WIqcDVC11SU
  Kirjoittanut: emanon (Inkvisiittori)
  • #5
  • Arvo: Mahtigootti+
  • Lähetetty: 16.06.2013 08:36
  Tämä hyvä.

  Heh, kun on puhe kaikenmoisista sisäpiireistä sun muista joista minen yleensä välitä mitään, niin nyt on pakko tehdä poikkeus. Tämän kokoelman bändeistä pitää ainakin puolet tietää.

  Muuten rapisee goottipisteet :P
  Kirjoittanut: Deadboy (Aktiivi)
  • Lähetetty: 17.06.2013 20:50
  Tällaiselle samplerille on kyllä ollut jo pitkään sosiaalinen tilaus.

  Lainaus: emanon

  Tämän kokoelman bändeistä pitää ainakin puolet tietää.

  ;D Kannattaa tietysti ottaa tuo iihan yybervakavasti - mutta periaatteessa jos ei tiedä niin voi kysyä syystäkin että seuraako sitä sisältöpuolta omassa alakulttuurissaan lainkaan vai onko se vaan sitä pousausta ;D
  Kirjoittanut: Mac Hine (Jäsen)
  • #7
  • Arvo: Asiantuntija
  • Lähetetty: 26.06.2013 13:07
  Club Bella Morte haluaa kiittää kaikkia Pohjola Gothic Compilation release partyyn saapuneita juhlijoita, toivottavasti viihdyitte.

  Tässä välissä on hyvä tilaisuus kiittää kaikkia kokoelmalle osallistuneita yhtyeitä panoksestanne sekä Flux Fin ja Murnaus's Playhousea illan livetarjonnasta. Kiitokset myös lipunmyyjille ja avustajille.

  Club Bella Morte vetäytyy nyt kesätauolle ja palaa kuvioihin syksymmällä. Tällä välin kannattaa liittyä facebook sivuillemme jäseneksi niin kuulee ensimmäisten joukossa mitä on tulossa. Facebook sivuile voi myös jättää palautetta ja toiveita tapahtumista, koska teidän mielipiteenne ovat meille tärkeitä. Nähdään viimeistään syksyllä ja tietysti myös Lumouksessa!
  Kirjoittanut: Iiriva (Miss Halloween 2006 & 2007)
  • Lähetetty: 26.06.2013 13:44
  Saanko mie lisäpisteitä siitä, että Wreckdancen laulaja on miun työkaveri?
   Viesti

   Vaihda maisemaa

   Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

   • Goottifoorumia selaa 2 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 17.09.2015 09:50, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 362 henkeä!
   Järjestä treffit