Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Musta Jooga jälleen pe 30.1. Pihasali Hki

  Kirjoittanut: psykopompos (Jäsen)
  • #1
  • Arvo: Edistynyt
  • Lähetetty: 18.01.2015 00:59
  https://www.facebook.com/events/1401415300149888/? ref=4

  "Tämä joogaperjantai on kaikille, joita kiinnostaa joogan harjoittaminen tummemmissa puitteissa.

  Olitpa sitten gootti, hevari, rokkari, punkkari, okkultisti tai muuten vain kiinnostunut (myös) elämän tummemmasta puolesta. Tämä ilta on vaihtoehto joogalle usein niin tyypilliselle "shiny happy people" -meiningille. Harjoitus antaa mahdollisuuden tutkiskella omaa hengitystä ja kehon linjauksia valaiden laulua särmikkäämmän taustamusiikin tahtiin.

  Joogaharjoitus on hidasta ja kaikille sopivaa - omaa kehoa kuunnellen!

  Ei tarvitse ilmoittautua, facebook "going" -riittää.

  Aika: Klo 18:30-20:00
  Paikka: Pihasali, Kalevankatu 31, Sali Ylinen, 3. krs.
  Oviraha: 15 €, käteisenä.
  Paikan päällä on mattoja! Laita rennot joustavat vaatteet.
  Vierailevana ohjaajana joogaopekoulutustaan tekevä Ruska Schönberg

  Tapahtuma on osa Pihasali Perjantaita. Jokaisena perjantaina joogista elämää tukevia sekä inspiroivia harjoituksia vierailevien opettajien kanssa."
   Vaihda maisemaa

   Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

   • Goottifoorumia selaa 2 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 13.04.2020 19:19, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 437 henkeä!
   Järjestä treffit