Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Alkavaan syksyyn tummanhämyisiä leffa- yms tapaamisia (Hki)?

  Kirjoittanut: psykopompos (Jäsen)
  • #1
  • Arvo: Edistynyt
  • • Muokkasi: psykopompos
  • Lähetetty: 15.08.2015 18:05
  Tällaista tässä olen kaipaillut elämääni, nyt kun illat ovat jälleen alkaneet pimenemään ja sydän kaipailemaan jälleen enemmän jotain tummasävyistä mysteeriä ja tunnelmaa elämään, että olisiko täällä porukalla kiinnostusta aloittaa Helsingissä vaikka kerran(-pari) kuussa järjestettävä "klubi" tällaisen merkeissä.

  Saattaisin tietää jo yhden potentiaalisen (ilmaisen) paikan meille, jossa olisi käytössä leffatykki ja valkokangas, jos haluttaisiin katsoa esim. jotain teemaan sopivia leffoja tms. Olisi mahdollista järjestää myös jotain muitakin audiovisuaalisia elämyksiä, esim. dark art/dark fashion/dark romanticism -kuvamateriaalia on netti pullollaan ja sellaiseen kuva-showhun jos liittäisi jonkun sopivan musiikin (esim. dark ambient), niin saa pimennetyssä (kynttilöitä!) huoneessa aika vaikuttavia elämyksiä aikaiseksi. Samoin voisi ajatella esim. jotain tummasävyisen runouden klassikkojen lukemista tai kuuntelemista, esim.Youtubeen on monet tehneet valmiiksi tällaisiakin audiovisuaalisia tunnelmointeja.

  Tällä porukalla voisi myös tehdä tummasävyisiä kulttuuriretkiä, mennä vaikka johonkin taidenäyttelyihin, museoihin tai vaikkapa katsomaan Kansallisoopperan ohjelmistossa nyt syksyllä aloittavaa Oopperan kummitusta.

  Olen erittäin avoin muunkinlaisille ideoille. Voitaisiin muodostaa oma FB-ryhmä ideointia varten. Toiminta voisi olla joko ilmaista tai kustannukset aina mahd. alhaisina pidettyä. Yhdessä tekemistä vapaaehtoispohjalta.

  Sen verran voisin itsestäni kertoa, että olen tätä ns. "grown up goth" osastoa, eli tutustuisin mielelläni näissä merkeissä etenkin toisiin jo elämään jonniin verran nähneisiin henkilöihin, mutta kaikenikäiset olisivat toki tervetulleita menoon mukaan. Toivoisin iltoihin osallistujilta edes jonkinmoista avoimuutta toisiin samanhenkisiin ihmisiin tutustumisen suhteen, eli että ei menisi vaan omissa oloissa/kuppikunnissa pönöttämiseksi koko touhu.

  Itselläni kiinnostukset tällä rintamalla menevät oikeastaan kahteen eri suuntaan, eli toinen minussa aina ollut puoli on tämä luonnonmystinen, tummasävyisen romanttinen, taiteellisen rönsyilevä, tunteellinen ja intohimoinen puoli. (Kyllä, juuri ne Draculat ja Peter Steelet ja viktoriaaniset tunnelmoinnit yms...)

  Toinen puoleni taas tuntee vetoa minimalistisen tummasävyiseen ilmaisuun, mikä näkyy esim. musiikkimaussa ja paljolti puketumisessa tätä nykyä (minimal, synth, post-punk, darkwave, dark minimal(ist) fashion/style, minimalist dark art...).

  Sen sijaan rankempi horror, splatter-meno ja räiskintä yms eivät ole ikinä kiinnostaneet. Joku camp-huumori sen sijaan taas voi toimia aika mainiostikin.

  Näin.

  Jos jollekin tuli tästä ahaa-elämys, että voisi kiinnostaa tällainen yhdessäolon muoto ajatellen hämärtyviä syysiltoja, niin kertokaas. Tässä tai yksityisviestillä. Muutenkin saa olla yhteydessä, tutustun mielelläni hengenheimolaisiin!

  Linkki FB-keskusteluun aiheesta: https://www.facebook.com/groups/8219814174/1015364 0050919175/?notif_t=like
   Vaihda maisemaa

   Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

   • Goottifoorumia selaa 1 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 13.04.2020 19:19, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 437 henkeä!
   Järjestä treffit