Gootti.net

Club INFEKTIO: Hex on the beach picnic + kirppis 9.7.2016 Helsinki

  Kirjoittanut: Nordis (Jäsen)
  • Lähetetty: 28.06.2016 11:07
  Tervetuloa viettämään rentoa kesälauantaita maailman saastuneimman meren rannalle piknikin ja synkkien kirppislöytöjen merkeissä! Tarjolla on Club INFEKTIOn takuukuumia biittejä sekä hyvää hassutukkaista seuraa.
  Tapahtuma järjestetään Lapinniemessä / Lapinlahden puistossa. Paikalle on viiden minuutin kävelymatka Ruoholahden metroasemalta:
  https://goo.gl/maps/WZL6EMHXADm

  Kesäisen kevyestä musiikista vastaavat Dj:t
  Dovra Yukas
  HexexeN (Occult / wave / synthpop)
  NoiZu (Ouija trance / Psy)
  Sadenia (Dreampop / Electronica / EDM)
  VoyVod (Tropical goth)


  KIRPPIS

  Kirppis on tarkoitettu ensisijaisesti gootti-, alternative-, rave-, ym. henkiselle tavaralle. Emme aio hätistellä ketään vaikka myynnissä olisi muutakin, mutta vanhoille suksille ja muumimukeille löytyy kaupungista loputtomasti muitakin myyntipaikkoja Olethan ystävällinen ja huolehdit että myymättömät tavarasi viedään asiallisesti pois tapahtuman päätyttyä. Emme valitettavasti pysty tarjoamaan myyjille pöytiä tai rekkejä, joten omat viltit mukaan! Verrattain edullinen parkkipaikka löytyy Salmisaaren liikuntakeskuksen pysäköinnistä: http://goo.gl/CZcHwa

  Tapahtuma on ilmainen, ikärajaton ja se järjestetään osana Helsingin Rantakesä #yli130km -konseptia.

  Tuoreimmat tiedot Facebook-eventistä: FB-event: https://www.facebook.com/events/1810458882515215
   Viesti

   Vaihda maisemaa

   Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

   • Goottifoorumia selaa 2 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 17.09.2015 09:50, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 362 henkeä!
   Järjestä treffit