Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Turku 18.8. Rue Morgue + Cold Institution ilmaiskeikalla Brinkkalan pihassa

  Kirjoittanut: unohdus (Jäsen)
  • #1
  • Arvo: Tulokas
  • • Muokkasi: unohdus
  • Lähetetty: 14.08.2017 12:59
  "Muuan kirjailijan teoksesta nimensä napannut kalliolaispumppu takoo tajuntaa Mustan Paraatin ja Kuudennen Tunnin kaltaisten pioneerien vanavedessä."
  http://www.soundi.fi/jutut/lauantaileka-rue-morgue -maailmanpalo/

  Helsinkiläisten postpunk-bändien Rue Morgue ja Cold Institution Euroopan-kiertue päättyy Brinkkalan pihaan.

  Ei pääsymaksua, ei ikärajaa, ei natseja.

  Fb-tapahtuma: https://www.facebook.com/events/778828728965251/

  RUE MORGUE
  https://www.facebook.com/ruemorguehelsinki/
  https://ruemorguehelsinki.bandcamp.com/

  COLD INSTITUTION
  https://coldinstitution.bandcamp.com/

  KIRJAKAHVILA
  Brinkkalan piha, Vanha Suurtori 3
  http://www.kirjakahvila.org
  http://www.facebook.com/kirjakahvila
  http://www.instagram.com/kirjakahvila
  Kirjoittanut: unohdus (Jäsen)
  • #2
  • Arvo: Tulokas
  • Lähetetty: 16.08.2017 18:54
  MUSTAN PARAATIN PERILLISET SYNKISTELEVÄT PERJANTAINA TURUSSA
  Rue Morgue ja Cold Institution päättävät Euroopan-kiertueensa Brinkkalan pihaan

  Perjantaina 18.8. Brinkkalan pihan historiallisessa miljöössä kaikuu synkkä ja perinnetietoinen postpunk, kun helsinkiläisyhtyeet Rue Morgue ja Cold Institution rantautuvat parin viikon mittaisen Euroopan-kiertueensa päätteeksi Varsinais-Suomen saviselle maaperälle.

  Turkulaiselle vinyylilevy-yhtiö Svart Recordsille levyttävä Rue Morgue on vuonna 2016 perustettu lohduton postpunk-yhtye, joka laahustaa Mustan paraatin ja Kuudennen tunnin kaltaisten 1980-luvun pioneeribändien viitoittamalla tiellä. Yhtyeen tänä keväänä julkaistu esikois-EP "Maailmanpalo" on otettu suomalaisessa musiikkilehdistössä vastaan ylistävin sanankääntein.

  Cold Institution, jonka jäsenistö on tuttua muun muassa yhtyeistä Ydinperhe ja Plastic Tones, perustaa kylmän ja lakonisen poljentonsa kahden basson ja rumpujen varaan – kokoonpanossa ei kuulla kitaraa ensinkään. Yhtye julkaisi ensimmäiset EP:nsä vuonna 2014, ja viime vuonna tuli ulos bändin odotettu ja kehuttu debyytti-LP.

  Tilaisuus on pääsymaksuton ja ikärajaton.
   Vaihda maisemaa

   Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

   • Goottifoorumia selaa 1 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 13.04.2020 19:19, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 437 henkeä!
   Järjestä treffit