Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Turku 17.8. mm. Kaamosmasennus ja keskiyön noitaleffoja ilmaiseksi Brinkkalan pihassa

  Kirjoittanut: unohdus (Jäsen)
  • #1
  • Arvo: Tulokas
  • Lähetetty: 14.08.2017 13:10
  Fb: https://www.facebook.com/events/809896052517207

  Kirjakahvilan ja Kinokoplan Taiteiden yö on vuonna 2017 mystinen ja melankolinen. Ilta käynnistyy Noidat suviyössä -dj:iden levymusiikilla sekä yhtyeiden KO:MI, Kaamosmasennus ja Ya Tosiba elävän musiikin esityksillä. Keskiyötä lähestyttäessä heijastetaan Brinkkalan pihan peräseinälle kaksi noituutta tarkastelevaa elokuvaa, Lauri Löytökosken "Louhi, Pohjan noita" (Suomi 2017) ja Erik Blombergin "Valkoinen peura" (Suomi 1952).

  Ei pääsymaksua, ei ikärajaa.

  OHJELMA

  20.00 portit avautuvat, sisäänmarssi, NOIDAT SUVIYÖSSÄ -DJ:T johdattelevat illan tunnelmaan

  20.30 KO:MI // soundtracks to imaginary movies
  https://www.facebook.com/KOMI-252598651748965/
  "KO:MI on Sanna Komin (Pintandwefall, Iisa, Cats of Transnistria jne.) sooloprojekti, jonka tummasävyisessä kamaripopissa efektoidut ja luupatut viulut, samplet ja laulu luovat upottavia ääniraitoja kuvitteellisiin elokuviin. Risto Ylihärsilän tuottama debyyttialbumi Songs of Them julkaistaan syksyllä 2017."

  21.30 KAAMOSMASENNUS // melancholic synthpop
  https://www.facebook.com/Kaamosmasennus-1386690328 69641/
  "Kaamosmasennus on Milla Helmisen sekä mm. Ills- ja Lighthouse Project -yhtyeistä tutun Samuli Peuralan näkemys melankolisesta synapopista. Duon tuotannossa kuulee vaikutteita niin 1980-luvun Mute-soundista ja Absolute Body Controlista kuin myös uudemmista artisteista kuten Xiu Xiu."

  22.30 YA TOSIBA // pan-european electronic club music
  https://www.facebook.com/yatosiba/
  "Ya Tosiba on norjalais-azerbaidžanilaisen Zuzu Zakarian ja suomalaisen skweee-pioneeri Tatu Metsätähden a.k.a. Mesakin muodostama elektronisen musiikin duo. Kaksikko sekoittaa azerbaidžanilaisia katurunouden traditioita elektronisiin underground-biitteihin, ammentaen inspiraatiota klassisesta arabialaisesta ja persialaisesta musiikista sekä skandinaavisista elektroperinteistä ja hiphopista."

  23.30 LOUHI, POHJAN NOITA // Louhi: The Northern Witch
  Ohj. Lauri Löytökoski, Suomi 2017, 28 min
  "Louhi, Pohjan noita on mykkäelokuva samanistisesta Kalevalasta. Tarinassa orastava noita Runoi tempautuu pelottavalle matkalle muinaissuomalaiseen alamaailmaan Louhen, Tuonen valtiattaren hakemana. Elokuva on kuvattu pääosin Laitilassa, jonka luonnossa on yhä jäänteitä rautakautisesta kulttuurista. Historialliset kuvauspaikat sekä runolauluista ja kansanperinteestä poimitut yksityiskohdat tuovat kerrontaan sävyjä ja tunnelmaa. Lopputulos on Louhen runolaulu, jonka sanat ovat kadonneet ajan tuuliin."

  00.00 VALKOINEN PEURA // The White Reindeer
  Ohj. Erik Blomberg, Suomi 1952, 68 min
  Elokuvanäytöksen alustaa Lauri Löytökoski
  ”Tarunomainen kertomus valkoisen peuran hahmossa liikkuvasta noidutusta saamelaisnaisesta. Ensimmäiseksi suomalaiseksi kauhufantasiaelokuvaksi kutsuttu Valkoinen peura voitti muun muassa parhaan ulkomaisen elokuvan Kultaisen maapallon Yhdysvalloissa sekä parhaan taruaiheisen elokuvan palkinnon Cannesin elokuvafestivaalilla vuonna 1953.”

  02.00 jäähyväiset Brinkkalan pihalle, suuntana kylmenevä loppukesän yö

  ________________

  Turun Kirjakahvila
  http://www.kirjakahvila.org

  Elokuvakerho Kinokopla
  http://www.kinokopla.fi

  Yhteistyössä: Varsinais-Suomen Elokuvakeskus (projektori), Turun museokeskus (Brinkkalan piha), Turun Suurtorin keskiaika ry (pihakalusteet)

  Esteettömyystietoa // Accessibility information:
  http://www.turkukaikille.info/php/kartoitus2.php?i d=2603-011
   Vaihda maisemaa

   Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

   • Goottifoorumia selaa 1 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 13.04.2020 19:19, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 437 henkeä!
   Järjestä treffit