Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Club Infektio Halloween: The Gothsicles & Nightstop

  Kirjoittanut: emanon (Inkvisiittori)
  • #1
  • Arvo: Mahtigootti+
  • Lähetetty: 15.10.2017 17:57
  cover

  Club Infektion Halloween Gloriassa lauantaina 28.10.2017! Luvassa on jotain kerrassaan erikoista, sillä saamme livevieraaksemme suoraan USA:sta varsinaisen industrialin syvänmeren kummajaisen The Gothsicles (official)! Tämä ajoittaista huvitusta ja kulmakarvojen kohottelua aiheuttava yhtye ujuttaa lonkeronsa Suomen kamaralle ensimmäistä kertaa osana meneillään olevaa maailmankiertuettaan. Industrialia, EBM:ää ja ...erinäisiä "nörttielementtejä" sekoitavan yhtyeen live-esiintymiset keräävät vuolaita kehuja minne he menevätkin.

  Illan toisena liveaktina nähdään kotimainen retrowave-artisti NightStop. Infektion DJ't pitävät luurangot liikkeessä pitkin iltaa. Pukeudu karmeimpiisi, tämä ilta on pyhitetty kaikille meille yön olennoille! Get spooky and party like it's the night of the living dead in 2085!

  LIVE:
  The Gothsicles (official) (USA)
  NightStop

  DJ emanon
  DJ NoiZu
  DJ HexexeN
  DJ Flambeau

  Yläkerta:
  Flashback Future DJ's
  DJ Minzeru

  Liput:
  Ennakkoliput 10 € (sis. eteispalvelumaksun) nyt myynnissä Helsingin Cybershop Asematunnelissa, käteinen tasaraha kiitos!

  Tapahtuma on K-18.
  Kirjoittanut: emanon (Inkvisiittori)
  • #2
  • Arvo: Mahtigootti+
  • Lähetetty: 28.10.2017 07:57
  Tänään!
  Ennakkoliput Cybershopissa myytiin loppuun, mutta ovelta saa vielä lippuja.
   Vaihda maisemaa

   Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

   • Goottifoorumia selaa 1 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 04.01.2022 03:50, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 501 henkeä!