Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Testataan äänestystoimintoa

Kirjoittanut: poison (Organisaattori)
 • #11
 • Arvo: Platinagootti+
 • Lähetetty: 05.12.2007 11:17
Kuopassa: olit oikeassa, latasin ton Firefoxin ja nyt äänestys toimii. Paitsi että kun yritin luoda äänestyksen ja aiheen testialueelle, se ilmoitti että mulla ei ole riittäviä oikeuksia
Kirjoittanut: Deadboy (Aktiivi)
 • Lähetetty: 06.12.2007 22:16
Yritin tehdä äänestyksen (siis luoda itse, en äänestää) mutta softa ilmoitti ettei ole oikeuksia. Onko kyseessä virhe vai eikö tuota toimintoa ole vielä laitettu päälle?
Kirjoittanut: kalmakalle (Aktiivi)
 • Lähetetty: 06.12.2007 22:23
Toimii explorer:illa
Kirjoittanut: kuopassa (Ylläpitäjä)
 • Lähetetty: 06.12.2007 23:02

Lainaus: Deadboy

Yritin tehdä äänestyksen (siis luoda itse, en äänestää) mutta softa ilmoitti ettei ole oikeuksia.


Olitko kirjautunut foorumille sinä aikana kun yritit luoda sellaisen äänestyksen? Vain kirjautunut jäsen voi laittaa iänestyksen pystyyn. Tämän toiminnon pitäisi olla ihan kaikin tavoin käytössä, että ongelmia ei pitäisi ilmetä. Jos tämä vika ilmenee vielä niin pystyisitköhän laittamaan kuvakaappauksen, eli screenshotin, siitä virheilmoituksesta vaikkapa sähköpostiosoitteeseen info@gootti.net?

Lainaus: poison

Paitsi että kun yritin luoda äänestyksen ja aiheen testialueelle [...]


Yhteen viestiketjuun voi luoda ainostaan yhden äänestyksen. Eli esimerkiksi tähän viestiketjuun ei voi luoda enää toista äänestystä, kun kerran yksi on jo olemassa. Kokeile luoda uusi viestiketju vaikka tänne testialueelle ja sitten sulloa äänestys siihen viestiketjuun...

Lisäys: Foorumille voi luoda äänestyksiä vain sellaiset jäsenet, jotka ovat kirjoittaneet foorumille vähintään 300 viestiä. Vanhoihin äänestyksiin voi antaa äänensä vain sellaiset jäsenet, jotka ovat kirjoitelleet vähintään 300 viestiä.
Kirjoittanut: Dark Eyes (Inkvisiittori)
 • #15
 • Arvo: Mahtigootti+
 • Lähetetty: 09.12.2007 18:28
Tuo äänestäminen on ilmeisesti rajoitettu IP:n mukaan eikä käyttäjätunnuksen?

Käytän Funereal Soulin kanssa samaa konetta, enkä pysty äänestelemään, kun "olet jo äänestänyt" -herja hyppii silmille..
Kirjoittanut: kuopassa (Ylläpitäjä)
 • Lähetetty: 11.12.2007 04:53
Dark Eyes, kyllähän se noin on. IP-osoitteen mukaan lasketaan se kuka on äänensä antanut ja kuka taas ei. Eli käytännössä se menee juuri niin, että yksi ääni per yksi tietokone.
Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

 • Goottifoorumia selaa 2 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 04.01.2022 03:50, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 501 henkeä!