Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Tervehdys!

  Kirjoittanut: Oddjob (Jäsen)
  • #1
  • Arvo: Tulokas
  • Lähetetty: 20.06.2010 23:51
  Tervehdys! Koitti tämäkin päivä, jolloin päätin liittyä osaksi yhteisöänne.
  Mutta, voisin esitellä itseni todella pikaisesti tutustuessani samalla tähän paljon odotuksiani suurempaan sivustoon.
  Ystäväni kutsuvat minua Oddjobiksi, joka on minulle oikein sopiva lempinimi (ainakin minusta) ja olen vastikään tutustunut astetta synkempään musiikkiin siinä määrin, että viimeaikoina ei ole paljoa muuta tullutkaan kuunneltua kuin bändejä kuten Bauhausia, Killing Jokea, Joy Divisionia, Lords of the New Churchea jne., joten ajattelin, että täällähän pääsen keskustelemaan ja avartamaan sekä kasvattamaan tietojani tämän alakulttuurin suhteen. Toimikoot tämä lyhyt esittäytyminen myös tutustumisenani foorumin ominaisuuksiin. Eli tämä oli tässä tällä kertaa. Huomenna voisin keksiä jotakin järkevämpää sanottavaa ;D
  Kirjoittanut: Piiskansiima (Jäsen)
  • Lähetetty: 21.06.2010 08:23
  No tervepä terve. Näin moderaattorin ominaisuudessa muistuttaisin, että foorumiin tutustuminen kannattaa aloittaa foorumisäännöistä . Erityisesti kohta "Jos olet aikeissa aloittaa uuden keskusteluketjun, katso onko samasta aiheesta tehty jo ketju sillä Gootti.netissä pyritään pitämään vain yksi saman aiheen ketju kerrallaan (esimerkiksi "Hiukset", "Teemabiisinne" jne.). Ketjua ei silti tarvitse kahlata kokonaan läpi jos on etsimässä vastausta tiettyyn aiheeseen, kysymyksiin jaksetaan kyllä vastata saman ketjun sisällä yhä uudelleen." olisi tässä tapauksessa relevantti.

   Tämä aihe on suljettu. Et voi lähettää tähän aiheeseen vastausta. Aihe on todennäköisimmin suljettu siksi, että siinä käsiteltävä asia on puitu perinpohjaisesti ja ns. kaluttu loppuun, tai sitten aihe ei ole enää ajankohtainen (jos viestiketjussa on käsitelty esimerkiksi festivaalia tai konserttia), tai sitten samasta aiheesta on ollut keskustelua jo aikaisemmin. Goottifoorumilla on myös tapana sulkea sellaiset viestiketjut, jotka sisältävät sata (100) sivua, ja avata uusi viestiketju samasta aiheesta toisaalla. Voit halutessasi kysyä foorumin valvojilta tai ylläpidolta syytä tämän viestiketjun sulkemisen syistä.

   Vaihda maisemaa

   Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

   • Goottifoorumia selaa 3 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 04.01.2022 03:50, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 501 henkeä!