Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Profiiliin oma kuva.

  Kirjoittanut: kuopassa (Ylläpitäjä)
  • Lähetetty: 15.08.2006 01:05
  Rekisteröitynyt foorumilainen voi lisätä oman valokuvansa, tai vaikka piirroksen, profiilisivulleen. Käytännössä kuvan lisääminen onnistuu näinkin mutkattomasti:

  Kirjaudu foorumille -> Klikkaa "Ominaisuudet" -> Klikkaa "Lataa uusi profiilikuva" -> Valitse haluamasi kuva -> Klikkaa "Lataa uusi profiilikuva"

  Omalle profiilisivulle pääsee esimerkiksi käyttäjälistan kautta klikkaamalla omaa nimimerkkiä. Toki muidenkin profiilisivuja voi tarkastella...
  Kirjoittanut: Ninni (Järjestäjä & Valokuvavastaava)
  • Lähetetty: 15.08.2006 14:17
  Moi!
  Huomasin et oot myös täällä, joten kysyn nyt äkkiä, et miten mä sen profiilikuvani tänne saan kun kaikki mun kuvat jotka on koneella, on jotain 1800x1600??? Ja sais olla vaan jotain 400x400 vai miten se nyt oli. Osaatko neuvoo, miten kuva pienennetään, ja voiko sitä edes tehdä!!!
  Kirjoittanut: Ninni (Järjestäjä & Valokuvavastaava)
  • Lähetetty: 15.08.2006 14:20
  Moi Iiriva, Liothe!
  Aloin just pistään tänne profiiliin aika uutta kuvaa itestäni, mut kuva saa olla jotain 400x400, mut mun kaikki kuvat koneella on jotain 1800x2000!!! Kuopassa ehti livahtaa täältä ennen ku kerkesin kysyä, et miten kuvia voi pienentää, ja voiko niin ylipäätään tehdä? Osaatteko neuvoo?
  Kirjoittanut: kuopassa (Ylläpitäjä)
  • Lähetetty: 15.08.2006 14:27
  Kuvan voi pienentää jossakin kuvankäsittelyohjelmassa, mutta jos sinulla ei sellaista ole, voit lähettää foton meikäläiselle sähköpostiosoitteeseen info@gootti.net niin kutistan sitten foton puolestasi.

  Kannattaa tsekata tuo Googlen ilmainen kuvankäsittelyohjelma, Picasa, jonka avulla kuvan kokoa voi käsittääkseni pienentää.

  Lisäys:

  Picasan lisäksi on olemassa kevyt ja ilmainen kuvankatseluohjelma, IrfanView, jossa on myös Resize-toiminto. Eli myös IrfanView-ohjelmalla saa kuvia kutistettua.
  Kirjoittanut: liothe (Nimetön)
  • Lähetetty: 15.08.2006 15:23
  Ninni:
  http://imageshack.us/ ..tahi..
  http://online-image-resize.kategorie.cz/

  Mulla ei ole hajuakaan kuinka hyvin tai huonosti noi toimii ja onko ne ylipäätään mitään sellaista jolla tekis jotain, mutta meikäläinen ei osaa muuta neuvoa kun on itsekin vähän tuuliajolla näiden kanssa...

   Tämä aihe on suljettu. Et voi lähettää tähän aiheeseen vastausta. Aihe on todennäköisimmin suljettu siksi, että siinä käsiteltävä asia on puitu perinpohjaisesti ja ns. kaluttu loppuun, tai sitten aihe ei ole enää ajankohtainen (jos viestiketjussa on käsitelty esimerkiksi festivaalia tai konserttia), tai sitten samasta aiheesta on ollut keskustelua jo aikaisemmin. Goottifoorumilla on myös tapana sulkea sellaiset viestiketjut, jotka sisältävät sata (100) sivua, ja avata uusi viestiketju samasta aiheesta toisaalla. Voit halutessasi kysyä foorumin valvojilta tai ylläpidolta syytä tämän viestiketjun sulkemisen syistä.

   Vaihda maisemaa

   Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

   • Goottifoorumia selaa 1 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 13.04.2020 19:19, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 437 henkeä!
   Järjestä treffit