Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Uutiskirje 15.09.2006.

  Kirjoittanut: kuopassa (Ylläpitäjä)
  • Lähetetty: 15.09.2006 20:32
  Foorumin rekisteröityneille käyttäjille lähetettiin tänään uutiskirje, jossa tiedotettiin mm. pian vietettävästä goottimiitistä ja suosituista keskustelunaiheista täällä foorumilla.

  Käykäähän lukemassa sähköpostinne. Jos et ole saanut uutikirjettä nyt, tai aikaisemmin, se on voinut johtua vain muutamasta syystä:

  - Joko et ole rekisteröitynyt foorumille lainkaan. Uutiskirjehän lähetetään vain rekisteröityneille jäsenille.
  - Sähköpostilaatikkosi on täynnä. Täyteen turvonnut postilaatikko ei vastaanota uusia viestejä, vaan ne jäävät kokonaan saapumatta perille.
  - Sähköpostiosoitteesi on vanhentunut. Olet ehkä vaihtanut omaa sähköpostiosoitettasi jossain vaiheessa, etkä ole muistanut päivittää sitä tänne Gootti.net:in foorumin profiilisivulle. Uutiskirje on siis saattanut mennä vanhaan sähköpostiosoitteeseesi.

  Muokattu: Kirjoitusvirheet pois.

   Tämä aihe on suljettu. Et voi lähettää tähän aiheeseen vastausta. Aihe on todennäköisimmin suljettu siksi, että siinä käsiteltävä asia on puitu perinpohjaisesti ja ns. kaluttu loppuun, tai sitten aihe ei ole enää ajankohtainen (jos viestiketjussa on käsitelty esimerkiksi festivaalia tai konserttia), tai sitten samasta aiheesta on ollut keskustelua jo aikaisemmin. Goottifoorumilla on myös tapana sulkea sellaiset viestiketjut, jotka sisältävät sata (100) sivua, ja avata uusi viestiketju samasta aiheesta toisaalla. Voit halutessasi kysyä foorumin valvojilta tai ylläpidolta syytä tämän viestiketjun sulkemisen syistä.

   Vaihda maisemaa

   Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

   • Goottifoorumia selaa 1 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 04.01.2022 03:50, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 501 henkeä!
   Järjestä treffit