Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Haluatko arvostella levyjä?

  Kirjoittanut: kuopassa (Ylläpitäjä)
  • Lähetetty: 04.02.2008 08:06
  Gootti.net etsii levyarvostelijoita kirjoittamaan ajatuksiaan musiikista. Goottimusiikista. Gootti.net-sivustolle. Siitä ei makseta rahapalkkaa, eikä muutakaan korvausta (kuulostaa varmasti tosi houkuttelevalta), mutta uusinta musiikkimateriaalia arvostelija pääsee tietenkin kuuntelemaan ihan niin paljon kuin tärykalvot ja hermot kestävät. Arvosteltava musiikki toimitetaan digitaalisessa muodossa.

  Kerron lisää yksityisviestitse, joten asiasta kiinnostuneet voivatkin nakata yhteydenottoa suoraan meikäläiselle. Profiilisivultani löytyy se kirjekuorisymboli, jota napsauttamalla voi lähettää "yksärii".
  Kirjoittanut: DarkMessiah (Aktiivi)
  • #2
  • Arvo: Mahtigootti+
  • Lähetetty: 06.02.2008 22:42
  Tämä hommahan sopisi Deadboylle kuin nyrkki silmään.
  Kirjoittanut: Deadboy (Aktiivi)
  • Lähetetty: 07.02.2008 00:10
  kuopassa

  Kyllä mä voisin olla kiinnostunut. Riippuu vähän siitä musiikista, kuuntelen niin paljon kaikkea vanhaa osastoa ja tuosta uudesta goottimusiikistakin seuraan niitä vähän goottijuttua läheltä liippaavia genrejä (esim. neofolk), enkä niinkään sitä rokkipuolta. Ja EBM:stä en tiedä mitään. Mutta kyllä kai mä jotain aikaiseksi saisin...

  DarkMessiah Kiitos luottamuksesta!
  Kirjoittanut: kuopassa (Ylläpitäjä)
  • Lähetetty: 07.02.2008 00:37
  Joo, nyt lähti yksityisviestiä tulemaan.
  Kirjoittanut: Deadboy (Aktiivi)
  • Lähetetty: 07.02.2008 11:22
  Saattaa ollakin että jossain vaiheessa jotain ilmaantuukin... köhöm,
  Kirjoittanut: kuopassa (Ylläpitäjä)
  • Lähetetty: 13.08.2010 02:35
  Tämä tarjous on edelleen voimassa huolimatta sen iästä. Jos osaat kirjoittaa tekstiä suomeksi ja tykkäät musiikista, lähetä minulle yksityisviästii. Arvostelua odottaa pari synkiöpoppialbumia, pari goottirock-levyä ja jotain darkwaveakin.
   Vaihda maisemaa

   Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

   • Goottifoorumia selaa 1 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 04.01.2022 03:50, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 501 henkeä!