Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Krakkeri/hakkeri iski Gootti.net-sivustolle!

  Kirjoittanut: kuopassa (Ylläpitäjä)
  • Lähetetty: 21.09.2006 11:10
  Hyvät ihmiset. Tämä on tärkeintä tällä hetkellä: Ilmeisesti turkkilainen hakkeri tai kräkkeri on tuhonnut Gootti.net-sivustolta useita kymmeniä tiedostoja, aiheuttaen näin laajaa häiriötä koko sivuston toiminnalle. Älkää kirjoittako tänne foorumille ennen kuin toisin mainitaan, sillä on erittäin todennäköistä, että sivusto palautetaan varmuuskopiosta, jolloin kaikki "uudet" viestit häviävät.

  Päivitys:

  Hyvät ihmiset, edelleen. Gootti.net-sivuston lisäksi kräkkerin hyökkäyksen kohteeksi on joutunut useita muita nettisivustoja. Gootti.net pyritään saamaan toimintakuntoon mahdollisimman pian. Kräkkeri on kuitenkin aiheuttanut mittavaa vahinkoa useille sivustoille, joten hostingpalveluntarjoaja (Ammuu.com) on tällä hetkellä erittäin kiireinen. Itse asiassa myös Ammuu.com:in nettisivut on ryssitty pahemman kerran.

  Pahoittelen tästä Teille mahdollisesti aiheutunutta häiriötä ja harmia. Kiitän kärsivällisyydestänne!

  Päivitys kello 14.50:

  Tilanneraporttia tai minkäänlaista vastausta Gootti.net-sivuston hostingpalveluntarjoajalle lähettämiini tiedusteluihin ei ole vielä saatu. Arvelen tämän johtuvan lähinnä siitä, että Ammuu.com:in väki yrittää niska limassa järjestää sivustot toimintakuntoon, jonka vuoksi tiedottamiseen ei ole jäänyt aikaa.

  Niin kauan kun sivusto on epäkunnossa, on osittain rikki, uusia blogeja ei tule kenenkään yrittää luoda. Tiedostopalveluun ei tule lähettää uusia tiedostoja, kuvagalleriaan ei tule rekisteröityä, eikä lähettää uusia kuvia, tietopankkiin ei tule tehdä muutoksia tai päivityksiä. Kaikki muutokset, kuten aiemmin on mainittu, tulevat todennäköisesti katoamaan siinä vaiheessa kun sivusto palautetaan varmuuskopioista aikaisempaan versioon. Tavallaan Gootti.net-sivusto siirtyy ajassa taaksepäin, mutta en tiedä vielä kuinka monta tuntia/päivää.

  Minut tavoittaa sähköpostitse osoitteesta info@gootti.net.

  Päivitys kello 15.20:

  Goottilan jäsenet voivat jatkaa keskustelua siitä mihin jäätiin *Lyhytfoorumilla, jonne on luotu viestiketju Gootti.net-sivustoa varten. Kehotan kaikkia heitä, jotka kokevat, että nyt on jotain sanottavaa, rekisteröitymään *Lyhytfoorumille ja vapauttamaan sisäisen paineensa siellä.

  Päivitys kello 17.50:

  Ammuu.com tiedottaa tapahtuneesta keskustelufoorumilla. Hyökkääjä ilmeisesti oli käyttänyt hyväkseen jonkin Ammuu.com:in asiakkaan ohjelmistossa ilmennyttä tietoturva-aukkoa. Sivustot palautetaan toimintakuntoon Ammuu.com:in varmuuskopioista.
  Kirjoittanut: kuopassa (Ylläpitäjä)
  • Lähetetty: 21.09.2006 20:04
  Olen pyytänyt, ettei tämän sivuston vanhempaa versiota palauteta varmuuskopioista. Korjaan vioittuneet tiedostot käsipelillä.

  Sitten niitä vikoja, joita on vielä jäljellä:

  - Palautelomake ei toimi.
  - Todennäköisesti sähköpostiosoite info@gootti.net ei toimi (sähköposti ei joko lähde perille ja/tai sitä ei voi vastaanottaa).
  - Foorumin sähköposti-ilmoitukset eivät välttämättä toimi.

  Foorumille voi nyt kirjoitella!

   Tämä aihe on suljettu. Et voi lähettää tähän aiheeseen vastausta. Aihe on todennäköisimmin suljettu siksi, että siinä käsiteltävä asia on puitu perinpohjaisesti ja ns. kaluttu loppuun, tai sitten aihe ei ole enää ajankohtainen (jos viestiketjussa on käsitelty esimerkiksi festivaalia tai konserttia), tai sitten samasta aiheesta on ollut keskustelua jo aikaisemmin. Goottifoorumilla on myös tapana sulkea sellaiset viestiketjut, jotka sisältävät sata (100) sivua, ja avata uusi viestiketju samasta aiheesta toisaalla. Voit halutessasi kysyä foorumin valvojilta tai ylläpidolta syytä tämän viestiketjun sulkemisen syistä.

   Vaihda maisemaa

   Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

   • Goottifoorumia selaa 2 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 04.01.2022 03:50, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 501 henkeä!
   Järjestä treffit