Gootti.net

Mobiilikysely goottimiitistä.

  Kirjoittanut: kuopassa (Ylläpitäjä)
  • Lähetetty: 23.10.2006 21:24
  Kuten varmaan jokainen näkökykyinen foorumilainen on jo huomannut, on tuohon messulaudan yläosaan ilmestynyt kysely. Se on näkyvissä 4.11. asti.

  Tekstarin hinnalla voi äänestää haluamaansa vaihtoehtoa ja siten vaikuttaa noiden nättien vaaleanpunaisten palkkien pituuteen... Eikä siinä vielä kaikki! Jokainen äänestysviesti tuottaa Gootti.net-sivustolle muutamia pennosia, jotka käytetään sivuston kehittämiseen ja sen ylläpitämisestä koituvien kustannusten kattamiseen. Menee siis hyvään tarkoitukseen.
  Kirjoittanut: kuopassa (Ylläpitäjä)
  • Lähetetty: 08.11.2006 15:16
  Kysely otettiin pois näkyvistä 4.11. Kyselyyn vastanneista 60% ilmoitti tulevansa Pukinmäessä järjestettävään goottimiittiin.

   Tämä aihe on suljettu. Et voi lähettää tähän aiheeseen vastausta. Aihe on todennäköisimmin suljettu siksi, että siinä käsiteltävä asia on puitu perinpohjaisesti ja ns. kaluttu loppuun, tai sitten aihe ei ole enää ajankohtainen (jos viestiketjussa on käsitelty esimerkiksi festivaalia tai konserttia), tai sitten samasta aiheesta on ollut keskustelua jo aikaisemmin. Goottifoorumilla on myös tapana sulkea sellaiset viestiketjut, jotka sisältävät sata (100) sivua, ja avata uusi viestiketju samasta aiheesta toisaalla. Voit halutessasi kysyä foorumin valvojilta tai ylläpidolta syytä tämän viestiketjun sulkemisen syistä.

   Vaihda maisemaa

   Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

   • Goottifoorumia selaa 2 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 17.09.2015 09:50, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 362 henkeä!
   Järjestä treffit