Gootti.net

Viesti kahteen kertaan, tuplapostaukset.

  Kirjoittanut: kuopassa (Ylläpitäjä)
  • Lähetetty: 25.10.2006 18:11
  Jos jostakin syystä foorumille lähettämäsi viesti ilmestyy kahteen kertaan, eli syntyy ns. tuplapostaus, ei siitä tarvitse huolestua. Mikäli sama viesti ilmestyy kahteen kertaan, silloin foorumin joku moderaattoreista (tai minä) poistaa viestin kaksoiskappaleen.

  Tuplapostauksen synnyttyä ao. viestiketjuun ei tarvitse erikseen kirjoittaa uutta viestiä, jossa pahoitellaan saman viestin ilmestymistä kahteen kertaan.

   Tämä aihe on suljettu. Et voi lähettää tähän aiheeseen vastausta. Aihe on todennäköisimmin suljettu siksi, että siinä käsiteltävä asia on puitu perinpohjaisesti ja ns. kaluttu loppuun, tai sitten aihe ei ole enää ajankohtainen (jos viestiketjussa on käsitelty esimerkiksi festivaalia tai konserttia), tai sitten samasta aiheesta on ollut keskustelua jo aikaisemmin. Goottifoorumilla on myös tapana sulkea sellaiset viestiketjut, jotka sisältävät sata (100) sivua, ja avata uusi viestiketju samasta aiheesta toisaalla. Voit halutessasi kysyä foorumin valvojilta tai ylläpidolta syytä tämän viestiketjun sulkemisen syistä.

   Vaihda maisemaa

   Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

   • Goottifoorumia selaa 1 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 17.09.2015 09:50, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 362 henkeä!
   Järjestä treffit