Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Yksityisviestitoiminto huollossa (valmis)

  Kirjoittanut: kuopassa (Ylläpitäjä)
  • Lähetetty: 19.09.2008 11:34
  Yksityisviestitoiminto päivitetään uusimpaan versioon ihan nyt heti. Vanhat yksityisviestit häviävät ellette ehdi nyt juuri hakemaan niitä tärkeiksi kokemianne viestejä talteen. Valitettavasti en ehtinyt aikaisemmin tästä päivityksestä ilmoittamaan aikaisemmin -- päivityksen kriittisyys valkeni vasta äsken.

  Kello 11:50 Vanhojen viestien hävittäminen on aloitettu. Päivitetty versio skriptistä asennettu. Seuraavaksi testataan toimivuutta ja pidetään peukkuja pystyssä.

  Kello 12:15 Vanhojen viestien hävittäminen on vielä käynnissä. Uusi versio yksityisviestitoiminnosta tarjoaa aikaisempaa monipuolisemman toimintovalikoiman foorumin jäsenille (voitte esim. laittaa haluamianne henkilöitä estolistalle, jonka jälkeen ette enää vastaanota haluamiltanne henkilöiltä yksäreitä) ja yksityisviestipalvelu toimii aikaisempaakin vauhdikkaammin.

  Kello 13:30 Yksityisviestijärjestelmä päällisin puolin OK, näyttää toimivankin. Viimeistelyä toimintoon on luvassa ensi yönä.

  21.9.2008 kello 10:20 Tätä systeemiä säädetty jonkin verran, mutta vielä tekemättä järjestelmän ulkoasuun liittyviä ehostuksia. Lisätty foorumin viesteihin linkki, jota klikkaamalla voi lähettää suoraan yksityisviestiä halutulle jäsenelle.
  Kirjoittanut: tuulikello (Jäsen)
  • #2
  • Arvo: Asiantuntija
  • Lähetetty: 19.09.2008 16:20
  Olinkin juuri tulossa valittamaan, mihin kaikki yksityisviestini ovat kadonneet, mutta tämä selvensi Harmi kuitenkin, etten ehtinyt hakea niitä talteen...
  Kirjoittanut: Funereal Soul (Inkvisiittori)
  • #3
  • Arvo: Platinagootti+
  • Lähetetty: 19.09.2008 22:14

  Lainaus: tuulikello

  Harmi kuitenkin, etten ehtinyt hakea niitä talteen.

  Sama harmittaa hiukan muakin. Olisin muutaman niistä halunnut ottaa talteen.. Yhy
  Kirjoittanut: kuopassa (Ylläpitäjä)
  • Lähetetty: 20.09.2008 00:42
  Olen pahoillani vanhojen yksityisviestien häviämisen takia, mutta niiden hävittäminen oli välttämätöntä. Tämä uusi yksäritoiminto on rakennettu siihen malliin, että ne viestit säilyvät tallessa niin kauan kuin tämä Gootti.net-sivustokin, joten enää "koskaan" ette tule menettämään yhtään yksityisviestiä mikäli ette sitä itse halua.

  Uusi yksityisviestiominaisuus sisältää mahdollisuuden laittaa haluamianne henkilöitä estolistalle. Eli jos ette halua jostain syystä vastaanottaa jonkun foorumilaisen lähettämiä yksityisviestejä niin se onnistuu tästä lähtien. Lisäksi on tarkoitus pistää lähitulevaisuudessa päälle mahdollisuus ilmoittaa vaivattomasti asiattomista viesteistä foorumin valvojille & ylläpidolle. Aktivoimista odottaa lisäksi sellainen ominaisuus, joka lähettää goottifoorumin uusille jäsenille automaattisesti yhden yksityisviestin, jossa ilmoitetaan jäsenelle tämän juttupalstan käyttöohjeita ja muita sellaisia neuvoja (tämän pitäisi helpottaa valvojien työtä entisestäänkin kun jokainen uusi jäsen saa varmasti ohjeet luettavakseen ja sitä kautta vältytään niiltä yleisimmiltä erheiltä, joihin tulokkaat herkästi lipeävät).
  Kirjoittanut: Swanette (Nimetön)
  • Lähetetty: 19.10.2008 11:08

  Lainaus: kuopassa

  Aktivoimista odottaa lisäksi sellainen ominaisuus, joka lähettää goottifoorumin uusille jäsenille automaattisesti yhden yksityisviestin, jossa ilmoitetaan jäsenelle tämän juttupalstan käyttöohjeita ja muita sellaisia neuvoja (tämän pitäisi helpottaa valvojien työtä entisestäänkin kun jokainen uusi jäsen saa varmasti ohjeet luettavakseen ja sitä kautta vältytään niiltä yleisimmiltä erheiltä, joihin tulokkaat herkästi lipeävät).

  Tuo on muuten varsin hyvä juttu. Luulisi ainakin, että useammat lukisivat ne ohjeet, kun ne ihan yksityisviestinä heille saapuvat.
  Kirjoittanut: kuopassa (Ylläpitäjä)
  • Lähetetty: 19.10.2008 11:17
  Jep, näin sen fundeerasin itsekin. Ohjeiden sanamuotoa ja sisältöä pitäisi kuitenkin vielä fiksata jonkin verran, joten jos Swanettella on muutama minuutti vapaa-aikaa ja halua viilata pilkkua niin maan perusteellisesti, otahan yhteyttä.
  Kirjoittanut: Swanette (Nimetön)
  • Lähetetty: 19.10.2008 21:37

  Lainaus: kuopassa

  Ohjeiden sanamuotoa ja sisältöä pitäisi kuitenkin vielä fiksata jonkin verran, joten jos Swanettella on muutama minuutti vapaa-aikaa ja halua viilata pilkkua niin maan perusteellisesti, otahan yhteyttä.

  No tokihan minä voin pilkkua viilata. Lähetätkö vaikka yksärillä minullepäin niitä ohjeita jos tämä asia on vielä ajankohtainen?
  Kirjoittanut: kuopassa (Ylläpitäjä)
  • Lähetetty: 20.10.2008 14:03
  Jeps. Yksäripyksäriä lähetetty. Tsekkaile kun ehdit. Ei kiirettä, ei hätää.
   Vaihda maisemaa

   Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

   • Goottifoorumia selaa 1 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 04.01.2022 03:50, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 501 henkeä!