Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Wiki

Kirjoittanut: MustaHukka (NeppaGootti)
  • Lähetetty: 02.12.2008 15:13
Abney Parkissa laulaa Magdalene Veenin tilalla nykyään Ms Finn Von Claret Eli kunhan kerkiää niin päivittäkää tieto
Kirjoittanut: kuopassa (Ylläpitäjä)
  • Lähetetty: 02.12.2008 16:07
Okei, kiitos vinkistä MustaHukka. Abney Parkin tietosivua on nyt päivitetty antamasi vinkin pohjalta. Noita wikin sivujahan voivat myös muut päivittää, kun se ei vaadi toistaiseksi rekisteröitymistä tai kirjautumista mihinkään.
Kirjoittanut: MustaHukka (NeppaGootti)
  • Lähetetty: 02.12.2008 16:41

Lainaus: kuopassa

Noita wikin sivujahan voivat myös muut päivittää, kun se ei vaadi toistaiseksi rekisteröitymistä tai kirjautumista mihinkään.

Ahaa...enpäs hokannu :P

edit. Noniin...korjasin sinne vielä tuon basistin
Kirjoittanut: kuopassa (Ylläpitäjä)
  • Lähetetty: 02.12.2008 18:13
Jee! Hieno juttu, MustaHukka. Ehkäpä vielä innostut lisäämään muistakin asioista tietoja tuonne tietopankkiin... Täällä foorumilla on nimimerkki Idun, jolta voit halutessasi varmaankin udella goottiwikin sielunmaisemasta enemmin & paremmin, kun hän on melko aktiivisesti tuota säätänyt.
Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

  • Goottifoorumia selaa 1 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 04.01.2022 03:50, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 501 henkeä!