Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Henkilötietolain mukainen tietosuojaseloste.

  Kirjoittanut: kuopassa (Ylläpitäjä)
  • Lähetetty: 21.02.2006 16:18
  REKISTERISELOSTE Henkilötietolaki (523/99) 10 §

  1. Rekisterinpitäjä

  Gootti.net:in keskustelufoorumi
  Petri Ikonen
  petri.ikonen@kuopassa.com
  www.kuopassa.com

  2. Rekisteriasioista vastaava henkilö ja/tai yhteyshenkilö

  Kuten kohdassa 1.

  3. Rekisterin nimi

  Gootti.net:in keskustelufoorumin käyttäjärekisteri

  4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus / rekisterin käyttötarkoitus

  Rekisteröinnin yhteydessä kerättävät tiedot on tarkoitettu ainoastaan keskustelufoorumin käyttötarpeisiin ja keskustelijoiden yksilöimiseen keskustelufoorumilla. Rekisteröitäessä annettavat pakolliset tiedot ovat:

  * Käyttäjätunnus
  * Toimiva sähköpostiosoite
  * Salasana

  Näistä ainoastaan sähköpostiosoite on mahdollisesti käyttäjän yleismaailmallisesti yksilöivä. Mikäli et halua luovuttaa esimerkiksi työsähköpostiosoitettasi Gootti.net:in keskustelufoorumin käyttäjärekisteriin, voit käyttää jotakin lukuisista ilmaisista sähköpostipalveluista anonyymin sähköpostiosoitteen luomiseksi. Sähköpostiosoitteelta ei edellytetä muuta, kuin että se on toimiva. Sähköpostiosoitteita voidaan ja saatetaan käyttää Gootti.net:in keskustelufoorumin toiminnan yhteydessä esimerkiksi uusista aiheista tiedottamiseen tai muuhun keskustelufoorumin toiminnasta liittyvään tiedottamiseen.

  Käyttäjätunnuksesi ja sähköpostiosoitteesi voivat olla näkyvillä keskustelufoorumin jäsenille ja osittain myös ulkopuolisille Gootti.net:in keskustelufoorumilla ja mahdollisesti myös Gootti.net -sivustolla. Tietoja ei kuitenkaan luovuteta muutoin kolmansille osapuolille, ja niitä käytetään ainoastaan palvelun käyttö- ja ylläpitotarkoituksiin.

  Gootti.net:in keskustelufoorumi kerää toiminnan aikana tilastotietoa esimerkiksi kirjoitetuista viesteistä ja suosituimmista aiheista. Nämä tiedot kerätään palvelun käyttö- ja kehitystarkoituksessa, ja ne ovat osittain näkyvissä myös rekisteröimättömille jäsenille.

  Viestiä kirjoittaessa järjestelmään tallennetaan myös internet-osoite (IP-osoite), josta viesti on lähetetty. Internet-osoiteen rekisteröintiä suoritetaan ainoastaan väärinkäytösten estämiseksi. Tämä tieto on ainoastaan palvelun ylläpitäjien nähtävissä, eikä sitä luovuteta kolmansille osapuolille muuten kuin poliisin tai viranomaisen vaatimuksesta.

  Foorumiohjelmisto käyttää evästeitä (cookie, pipari, keksi) käyttäjätietojesi tallentamiseen selaimesi välimuistissa. Tätä tietoa käytetään ainoastaan sisäänkirjautumisen ja uloskirjautumisen hallitsemiseen. Ohjelmisto ei kerää IP-osoitetta lukuunottamatta (kts. yllä) muuta tietoa koneeltasi eikä tallenna muuta tietoa koneellesi.

  Käyttäjän on mahdollista määritellä profiiliinsa vapaaehtoisia tietoja, kuten harrastukset, asuinpaikkakunta ja ammatti. Nämä tiedot voivat olla näkyvillä keskustelufoorumin jäsenille ja osittain myös ulkopuolisille Gootti.net:in keskustelufoorumissa. Näiden tietojen antaminen ei ole pakollista, ja keskustelufoorumin käyttö sujuu ilman näiden tietojen luovuttamista.

  Jäsenrekisteri on tallennettu sähköisesti Gootti.net -sivuston palvelimelle. Palvelun ylläpito tekee parhaansa, jotta rekisteritiedot säilyvät tietoturvallisesti eivätkä joudu vääriin käsiin. Tietomurron mahdollisuus on kuitenkin aina olemassa, joten jos tämä huolestuttaa sinua, älä rekisteröidy palveluun tai anna enempää kuin haluamasi välttämättömät tiedot.

  Palveluun liittynyt jäsen on hyväksynyt rekisteröityessään sen jäseneksi palvelun. käyttöehdot.

   Tämä aihe on suljettu. Et voi lähettää tähän aiheeseen vastausta. Aihe on todennäköisimmin suljettu siksi, että siinä käsiteltävä asia on puitu perinpohjaisesti ja ns. kaluttu loppuun, tai sitten aihe ei ole enää ajankohtainen (jos viestiketjussa on käsitelty esimerkiksi festivaalia tai konserttia), tai sitten samasta aiheesta on ollut keskustelua jo aikaisemmin. Goottifoorumilla on myös tapana sulkea sellaiset viestiketjut, jotka sisältävät sata (100) sivua, ja avata uusi viestiketju samasta aiheesta toisaalla. Voit halutessasi kysyä foorumin valvojilta tai ylläpidolta syytä tämän viestiketjun sulkemisen syistä.

   Vaihda maisemaa

   Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

   • Goottifoorumia selaa 1 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 04.01.2022 03:50, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 501 henkeä!
   Järjestä treffit