Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Foorumia päivitetään illalla

  Kirjoittanut: kuopassa (Ylläpitäjä)
  • Lähetetty: 24.11.2010 20:16
  Tämän illan ohjelmistoon kuuluu goottifoorumin ja Gootti.net-sivuston nopeuttaminen pakkaamalla ulkoasun luomiseen tarkoitettuja kuvatiedostoja ja yhdistelemällä CSS-tiedostoja. Näiden asioiden johdosta saitilla saattaa ilmetä häiriöitä tavallistakin enemmän. Päivityksellä pyritään vähentämään siirtokaistan kulutusta ja nopeuttamaan sivujen latautumisaikoja.
  Kirjoittanut: kuopassa (Ylläpitäjä)
  • Lähetetty: 24.11.2010 22:36
  Päivitys on nyt ohi. Jos jotain vikoja vielä näkyy niin kertokaahan niistä.
   Vaihda maisemaa

   Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

   • Goottifoorumia selaa 1 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 04.01.2022 03:50, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 501 henkeä!