Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Voita joululahjarahaa

  Kirjoittanut: kuopassa (Ylläpitäjä)
  • Lähetetty: 18.12.2010 00:36
  Tänään lauantaina eniten järkeviä viestejä Jouluhössötystä-viestiketjuun lähettänyt henkilö saa palkinnoksi 6,66 euron arvoisen lahjakortin Levykauppa Äxään. Kilpailu päättyy vuorokauden vaihtuessa sunnuntaiksi, jonka jälkeen selvitän kuka on hössöttänyt joulusta eniten. Otan yhteyttä voittajaan yksityisviestitse. Lahjakortin vastaanottaminen edellyttää toimivan sähköpostiosoitteen ilmoittamista. Voittajan nimimerkki voidaan julkaista Gootti.netissä.

  Huomiselle ja lähipäiville voi olla luvassa lisää samanlaisia spämmäyskilpailuja, jotka aiheuttavat tykytystä jos ei teissä niin ainakin foorumin valvojien ohimoissa.
  Kirjoittanut: kuopassa (Ylläpitäjä)
  • Lähetetty: 19.12.2010 00:37
  Koska jouluhössötysviestejä oli vain yksi kultakin lähettäjältä, arvoin voittajan virtuaalinopilla antamalla Roudattarelle numeron 1, P-M:lle numeron 2, SuZiCille kolmosen, Dark Eyesille nelosen, Kreiville vitosen ja Iivivalle kutosen. Nopista tuli silmäluvuksi kolme, eli nimimerkki SuZiC voitti tämän.

  Uusi lahjakorttikisa saattaa startata pian.
   Vaihda maisemaa

   Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

   • Goottifoorumia selaa 1 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 04.01.2022 03:50, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 501 henkeä!