Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Päivityskoneisto huollettu.

  Kirjoittanut: kuopassa (Ylläpitäjä)
  • Lähetetty: 09.04.2006 21:03
  Nyt on sivusto päivitetty Textpattern-järjestelmään. Hetken ajan oli pieniä ongelmia URL-osoitteiden kanssa. Vika johtui .htaccess-tiedostosta, jota jouduttiin manuaalisesti muokkaamaan.

  Valitettavasti vanhoja URL-osoitteita ei saatu pelastettua, eli ne eivät enää toimi. Tämä vaikuttaa sillä tavalla, että noin 100 URL-osoitetta on rikki. Uudet osoitteet ovat käyttäjäystävällisiä. Osoitteet ovat nyt muotoa www.gootti.net/artikkelin-nimi-tahan.

  Ilmoitelkaapa jos löytyy virheitä tai kummallisuuksia.

  Sivuston uutisosioon tulee piakkoin arkisto, josta vanhat kirjoitukset helposti löytyvät. Samalla sivustolle lisätään myös hakukone. Näiden kahden menetelmän yhdistelmä toivottavasti auttaa penkomaan vanhempia julkaisuja nykyistä kätevämmin.

  Päivitys: Nyt löytyy arkisto, jonne pääsee siirtymällä osoitteeseen www.gootti.net/arkisto.

   Tämä aihe on suljettu. Et voi lähettää tähän aiheeseen vastausta. Aihe on todennäköisimmin suljettu siksi, että siinä käsiteltävä asia on puitu perinpohjaisesti ja ns. kaluttu loppuun, tai sitten aihe ei ole enää ajankohtainen (jos viestiketjussa on käsitelty esimerkiksi festivaalia tai konserttia), tai sitten samasta aiheesta on ollut keskustelua jo aikaisemmin. Goottifoorumilla on myös tapana sulkea sellaiset viestiketjut, jotka sisältävät sata (100) sivua, ja avata uusi viestiketju samasta aiheesta toisaalla. Voit halutessasi kysyä foorumin valvojilta tai ylläpidolta syytä tämän viestiketjun sulkemisen syistä.

   Vaihda maisemaa

   Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

   • Goottifoorumia selaa 1 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 04.01.2022 03:50, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 501 henkeä!
   Järjestä treffit