Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Foorumisoftaa mahdollisesti päivitetään. (PÄIVITYS VALMIS.)

  Kirjoittanut: kuopassa (Ylläpitäjä)
  • Lähetetty: 14.04.2006 20:12
  Tällä hetkellä käytössä olevaa foorumisoftaa tullaan mahdollisesti päivittämään tämän illan aikana, tai sitten lähiaikoina...

  Eilen julkaistu uusi versio miniBB-foorumista tuo tullessaan useita päivityksiä ja parannuksia. Päivitysten joukossa on mukana myös muutamia kriittisiksi luokiteltuja korjauksia.

  Foorumisoftan päivitystyöt eivät todennäköisesti tule vaikuttamaan haitallisella tavalla keskustelulaudan toimivuuteen, mutta kannattaapa kuitenkin varautua pahimpaan. Pahimmassa tapauksessa jokin tiedosto menee rikki ja sitten koko viritelmä rusahtaa kasaan.
  Kirjoittanut: kuopassa (Ylläpitäjä)
  • Lähetetty: 15.04.2006 02:02
  Foorumin päivitys on nyt suoritettu. Ainakaan vielä ei ole ongelmia havaittu. Jos virheitä tai kummallisuuksia joku havaitsee, on siitä hyvä ilmoittaa laittamalla sähköpostia osoitteeseen info@gootti.net.
  Kirjoittanut: kuopassa (Ylläpitäjä)
  • Lähetetty: 15.04.2006 02:44
  Tällä hetkellä JavaScriptilla viestikenttiin syötettävät BB-koodit (lihavoi, kursivoi, alleviivaa jne.) eivät toimi. Vikaa korjataan.
  Kirjoittanut: kuopassa (Ylläpitäjä)
  • Lähetetty: 15.04.2006 14:58
  Nyt näyttäisi kaiken olevan kunnossa ja toimivan. Vika johtui aivan pienestä parin merkin pituisesta id-tunnisteesta, joka oli jäänyt päivittämättä uuteen. Edellä mainitun vian etsiminen kesti noin kolme ja puoli tuntia. Kirosana.
  Kirjoittanut: kuopassa (Ylläpitäjä)
  • Lähetetty: 16.04.2006 19:00
  Okei. Nyt on sitten viimeinenkin pieni virhe paikallistettu ja uunitettu. Ongelma koski uuden viestiketjun luomista, jossa "Lähetä"-tyylinen nappula ei tehnyt tehtävääns.

   Tämä aihe on suljettu. Et voi lähettää tähän aiheeseen vastausta. Aihe on todennäköisimmin suljettu siksi, että siinä käsiteltävä asia on puitu perinpohjaisesti ja ns. kaluttu loppuun, tai sitten aihe ei ole enää ajankohtainen (jos viestiketjussa on käsitelty esimerkiksi festivaalia tai konserttia), tai sitten samasta aiheesta on ollut keskustelua jo aikaisemmin. Goottifoorumilla on myös tapana sulkea sellaiset viestiketjut, jotka sisältävät sata (100) sivua, ja avata uusi viestiketju samasta aiheesta toisaalla. Voit halutessasi kysyä foorumin valvojilta tai ylläpidolta syytä tämän viestiketjun sulkemisen syistä.

   Vaihda maisemaa

   Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

   • Goottifoorumia selaa 1 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 04.01.2022 03:50, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 501 henkeä!
   Järjestä treffit