Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Parannuksia foorumiin. Mielipiteitä kaivataan...

Kirjoittanut: Velvet Grey (Nimetön)
 • Lähetetty: 21.01.2007 16:57
Pystyisikö nimimerkkiä vaihtamaan? Haluaisin yhdenmukaistaa vähän nikkivalikoimaani, minä kun en tätä nikkiä missään muualla käytä.
Kirjoittanut: kuopassa (Ylläpitäjä)
 • Lähetetty: 21.01.2007 21:09
Valitettavasti ei pysty. Foorumin nimimerkkiä (eli omaa käyttäjätunnusta) ei voi muokata tai vaihtaa sen jälkeen kun se on rekisteröity.
Kirjoittanut: Velvet Grey (Nimetön)
 • Lähetetty: 20.03.2007 17:01
Foorumin muuttaminen näkymättömäksi kaikille muille kuin rekisteröitymättömille olisi kätevää. Joillain toisilla foorumeilla tunnutaan puhuvan tästä laudasta ****** (ei tosin schattenilla). Ja jotkut viestiketjut sisältävät aika henkilökohtaistakin tilitystä.
Kirjoittanut: kuopassa (Ylläpitäjä)
 • Lähetetty: 20.03.2007 17:26

Lainaus: Velvet Grey

Foorumin muuttaminen näkymättömäksi kaikille muille kuin rekisteröitymättömille olisi kätevää.


O-ou. Tuo on mahdollista, mutta ei kuitenkaan järkevää toteuttaa. Voisin periaatteessa kyhätä sellaisen yksittäisen piilotetun foorumikategorian, joka näkyy vain rekisteröityneille + kirjautuneille käyttäjille.

Lainaus: Velvet Grey

Joillain toisilla foorumeilla tunnutaan puhuvan tästä laudasta ******


Vai että sellaista. Mahotonta meininkiä. Foorumilla on noudatettu kautta aikojen mottoa "there is no such thing as bad publicity", mutta rajansa kaikella. Ole kiltti ja laita yksityisviestillä linkki sinne missä tätä foorumia panetellaan. Lähetän sitten sinne tuhmeliinien suuntaan infernaaliset sotajoukot ja deathsquadit tekemään selväksi, ettei meirän kanssa pelleillä.
Kirjoittanut: Aditu (Aktiivi)
 • #45
 • Arvo: Mahtigootti++
 • Lähetetty: 22.03.2007 11:41
Mä voisin ehdottaa Velvettiä mukaellen, että pelkästään gallerian voisi muuttaa näkymättömäksi rekisteröitymättömille käyttäjille. Kuitenkin miiteissä harvemmin hengaa ulkopuolisia joiden olisi ihan pakko kuvia saada nähdä, tai jos onkin he yleensä kuitenkin tuntevat jonkun, jolta kuvia voi saada.
Kirjoittanut: kuopassa (Ylläpitäjä)
 • Lähetetty: 24.03.2007 23:33

Lainaus: Aditu

Mä voisin ehdottaa Velvettiä mukaellen, että pelkästään gallerian voisi muuttaa näkymättömäksi rekisteröitymättömille käyttäjille.


Valitettavasti tuossa galleriasoftassa ei ole sellaista toimintoa, jolla voisi luoda piilotettuja albumeja. Katselen josko löytyisi parempi kuvagalleriaskripti, missä tuollainen toiminto olisi. (Ja jos sellainen skripti löytyy, pitää vielä varmistaa saako nuo vanhat fotot importattua uuteen galleriaan automaattisesti.)
Kirjoittanut: lauratar (Aktiivi)
 • #47
 • Arvo: Mahtigootti
 • Lähetetty: 25.03.2007 00:33
Ööh, mikä tämä on? Jotain tradedoubler -linkkejä yms.?

http://blogi.gootti.net/matkat

Muokattu: Poistettu linkki blogiin, jota ei ole olemassa.
Kirjoittanut: kuopassa (Ylläpitäjä)
 • Lähetetty: 25.03.2007 01:02
Aah. Suomenkielistä spammia. Vaihtelu virkistää. Ilmeisesti tuo blogi oli luotu vain ja ainoastaan sen takia, että jos sinne joku vierailija tulisi, hän kliksuttelisi niitä bannereita / mainoslinkkejä. Pistin blogin pois julkisuudesta, kun eipä siitä minkäänlaista arvoa ollut kävijöille tai lukijoille.
Kirjoittanut: Melia (Aktiivi)
 • #49
 • Arvo: Mahtigootti
 • Lähetetty: 05.04.2007 14:36
Olisi henmetin hienoa saada schatten-laudan tyyliin kaikki huuto.net -linkkipostaukset samaan topicciin. Helpottaisi selaamista kun kaikki linkit olisivat peräkanaa, ja saataisiin ehkä tuo markkinaosastokin vähän selkeämmän näköiseksi...
Kirjoittanut: kuopassa (Ylläpitäjä)
 • Lähetetty: 22.04.2007 21:24
I see. Tuota ratkaisua on tullut tässä parin viime viikon aikana harkittua kantilta jos toiseltakin. Päädyin näillä vähäisillä aivovoimavaroillani sellaiseen lopputulokseen, että on parasta jättää Huuto.net-linkit laittamatta samaan viestiketjuun. Tyypit saavat jatkossakin lähettää omia Huuto.net-linkkejään omiin viestiketjuihinsa, sillä myytävät tuotteet saattavat synnyttää "ihan oikeaa" keskustelua. Jos Huuto.net-mainokset olisivat peräkanaa, olisi niiden kommentoiminen ja niistä keskusteleminen jokseenkin hankalaa (koska mainokset sekä keskustelua sisältävät viestit olisivat sekaisin yhdessä massiivisessa viestiketjussa).

Toinen vaihtoehto olisi avata oma huutokauppapalvelu, jossa myytäisiin vain goottitavaroita. Sellaisen avaaminen on hyvin suuri urakka, jonka toteuttaminen vie aikaa ja valtavasti sitä legendaarista aivopoweria, joten goottihuutokaupan avaaminen tuskin tulee ajankohtaiseksi ihan lähiaikoina.
Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

 • Goottifoorumia selaa 1 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 13.04.2020 19:19, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 437 henkeä!
Järjestä treffit