Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Ohjeita ja neuvoja foorumin käyttäjille.

  Kirjoittanut: kuopassa (Ylläpitäjä)
  • Lähetetty: 21.02.2006 16:33
  * Varmista, että viestisi liittyy otsikon aiheeseen

  * Älä lähetä samaa viestiä useampaan kuin yhteen kategoriaan

  * Kun avaat uuden viestiketjun (aiheen), kannattaa katsoa vanhoja viestejä taaksepäin, mikäli aiheesi sopisi jo olemassa olevaan viestiketjuun. Älä siis avaa uutta aihetta, jos voit kirjoittaa vanhaan

  * Keksi tekstiäsi kuvaava otsikko mahdollisimman selvästi, näin helpotat aihehakua

  * Ole kohtelias ja ystävällinen, äläkä tarkoituksella provosoi tai arvostele muita keskustelijoita

  * Saman asian käsittely yhä uudelleen siihen mitään lisäämättä ei ole suotavaa; kommentoinnin pitäisi tuoda aiheeseen jotain uutta

  * Henkilöiden asiaton kritisointi nimeltä tai muuten tunnistettavasti on kielletty

  * On kiellettyä käyttää foorumia rahakeräysten järjestämiseen.
  Kirjoittanut: kuopassa (Ylläpitäjä)
  • Lähetetty: 17.12.2006 14:58
  Jatketaan vielä ohjeiden jakamista lisäämällä yksi uusi hommeli:

  * Ennen viestin lähettämistä viesti kannattaa lukaista läpi ja korjata siinä mahdollisesti esiintyvät kirjoitus- ja/tai ajatusvirheet. Sellaiset viestit, joissa jokainen sana on täynnä kirjoitusvirheitä, tullaan poistamaan tai ne moderoidaan. (Yritetään pitää keskustelun taso täällä Gootti.net:in puolella korkeammalla kuin esim. Suomi24:n foorumien suunnalla.)

   Tämä aihe on suljettu. Et voi lähettää tähän aiheeseen vastausta. Aihe on todennäköisimmin suljettu siksi, että siinä käsiteltävä asia on puitu perinpohjaisesti ja ns. kaluttu loppuun, tai sitten aihe ei ole enää ajankohtainen (jos viestiketjussa on käsitelty esimerkiksi festivaalia tai konserttia), tai sitten samasta aiheesta on ollut keskustelua jo aikaisemmin. Goottifoorumilla on myös tapana sulkea sellaiset viestiketjut, jotka sisältävät sata (100) sivua, ja avata uusi viestiketju samasta aiheesta toisaalla. Voit halutessasi kysyä foorumin valvojilta tai ylläpidolta syytä tämän viestiketjun sulkemisen syistä.

   Vaihda maisemaa

   Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

   • Goottifoorumia selaa 6 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 13.04.2020 19:19, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 437 henkeä!
   Järjestä treffit