Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Miksi rekisteröityä foorumille?

  Kirjoittanut: kuopassa (Ylläpitäjä)
  • Lähetetty: 22.02.2006 21:11
  Foorumin jäseneksi rekisteröityminen on erittäin toivottavaa.

  Rekisteröitymällä jäseneksi varmistat ettei kukaan muu vie käyttämääsi nimimerkkiä/käyttäjätunnusta. Rekisteröitymällä varmistat myös ettei kukaan muu voi esiintyä sinuna (käyttämällä nimimerkkiäsi) tällä keskustelufoorumilla.

  Jos lähettelet ensin viestejä rekisteröitymättömänä käyttäjänä, ja päätät sitten rekisteröityä, et voi enää myöhemmin muokata niitä viestejä, jotka olet lähettänyt ennen rekisteröitymistäsi. Rekisteröityneet käyttäjät voivat muokata omia viestejään.
  Kirjoittanut: kuopassa (Ylläpitäjä)
  • Lähetetty: 22.01.2007 02:01
  Rekisteröitynyt käyttäjä voi lisäksi käyttää tilastosivulla sijaitsevaa toimintoa, jolla listataan foorumin aktiivisimmat käyttäjät per kuukausi. Toiminto näkyy vain rekisteröityneille käyttäjille, jotka ovat kirjautuneet foorumille.

   Tämä aihe on suljettu. Et voi lähettää tähän aiheeseen vastausta. Aihe on todennäköisimmin suljettu siksi, että siinä käsiteltävä asia on puitu perinpohjaisesti ja ns. kaluttu loppuun, tai sitten aihe ei ole enää ajankohtainen (jos viestiketjussa on käsitelty esimerkiksi festivaalia tai konserttia), tai sitten samasta aiheesta on ollut keskustelua jo aikaisemmin. Goottifoorumilla on myös tapana sulkea sellaiset viestiketjut, jotka sisältävät sata (100) sivua, ja avata uusi viestiketju samasta aiheesta toisaalla. Voit halutessasi kysyä foorumin valvojilta tai ylläpidolta syytä tämän viestiketjun sulkemisen syistä.

   Vaihda maisemaa

   Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

   • Goottifoorumia selaa 3 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 13.04.2020 19:19, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 437 henkeä!
   Järjestä treffit