Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Goottikauppojen listasta!

  Kirjoittanut: FrozenCorpse (Aktiivi)
  • Lähetetty: 16.07.2007 19:00
  Tradehouse ja Dark star- nimien takana on sama kauppa ( www.eghtrade.fi), joten voisiko toisen ainki turhana poistaa?
  Kirjoittanut: kuopassa (Ylläpitäjä)
  • Lähetetty: 16.07.2007 20:29
  Juu-o, joo-o. Ymmärtääkseni tuossa on sama nettikauppa kumpaisenkin liikkeen esittelysivulla. Tradehousen ja Dark Starin kivijalkamyymälät on kuitenkin erikseen. Tuo voi kieltämättä aiheuttaa hämmennystä, mutta annetaan olla toistaiseksi nykyisellään. Vai mitäs sanot, FrozenCorpse?

   Tämä aihe on suljettu. Et voi lähettää tähän aiheeseen vastausta. Aihe on todennäköisimmin suljettu siksi, että siinä käsiteltävä asia on puitu perinpohjaisesti ja ns. kaluttu loppuun, tai sitten aihe ei ole enää ajankohtainen (jos viestiketjussa on käsitelty esimerkiksi festivaalia tai konserttia), tai sitten samasta aiheesta on ollut keskustelua jo aikaisemmin. Goottifoorumilla on myös tapana sulkea sellaiset viestiketjut, jotka sisältävät sata (100) sivua, ja avata uusi viestiketju samasta aiheesta toisaalla. Voit halutessasi kysyä foorumin valvojilta tai ylläpidolta syytä tämän viestiketjun sulkemisen syistä.

   Vaihda maisemaa

   Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

   • Goottifoorumia selaa 4 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 17.09.2015 09:50, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 362 henkeä!
   Järjestä treffit