Gootti.net

Foorumisoftaa päivitetään. (PÄIVITYS VALMIS.)

  Kirjoittanut: kuopassa (Ylläpitäjä)
  • Lähetetty: 23.02.2006 21:31
  Eilen miniBB:n nettisivuilla tiedotettiin uudesta miniBB:n päivityksestä. Päivitys korjaa ilmoituksen mukaan muutamia edellisessä versiossa havaittuja virheitä. Päivitys ei kuitenkaan tuo foorumille näkyviä uusia toimintoja.

  Gootti.net:in foorumisoftan päivitys on tällä hetkellä käynnissä. Kun päivitys on suoritettu loppuun, tulee siitä ilmoitus tähän viestiketjuun. Keskustelulaudalla ei todennäköisesti päivitysoperaation aikana ilmene suurempia katkoksia tai kummallisuuksia.
  Kirjoittanut: kuopassa (Ylläpitäjä)
  • Lähetetty: 23.02.2006 21:46
  Softan päivitys suoritettiin. Nyt käytössä oleva miniBB:n versio on 2.0 RC5a.

   Tämä aihe on suljettu. Et voi lähettää tähän aiheeseen vastausta. Aihe on todennäköisimmin suljettu siksi, että siinä käsiteltävä asia on puitu perinpohjaisesti ja ns. kaluttu loppuun, tai sitten aihe ei ole enää ajankohtainen (jos viestiketjussa on käsitelty esimerkiksi festivaalia tai konserttia), tai sitten samasta aiheesta on ollut keskustelua jo aikaisemmin. Goottifoorumilla on myös tapana sulkea sellaiset viestiketjut, jotka sisältävät sata (100) sivua, ja avata uusi viestiketju samasta aiheesta toisaalla. Voit halutessasi kysyä foorumin valvojilta tai ylläpidolta syytä tämän viestiketjun sulkemisen syistä.

   Vaihda maisemaa

   Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

   • Goottifoorumia selaa 1 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 17.09.2015 09:50, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 362 henkeä!
   Järjestä treffit