Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Käyttäjien sähköpostiosoitteet.

  Kirjoittanut: kuopassa (Ylläpitäjä)
  • Lähetetty: 04.08.2006 23:42
  Eräillä foorumin käyttäjillä on sähköpostilaatikot täynnä. Seuraavia käyttäjiä kehotetaan tarkastamaan sähköpostilaatikkonsa, ja poistamaan tarpeettomia viestejä, jotta he voivat vastaanottaa Gootti.net:in keskustelufoorumin "jäsenetuihin" kuuluvia uutiskirjeitä / tiedotteita:

  - niisku
  - nasaah

  Käyttäjän Hyena sähköpostiosoite on ilmeisesti mennyt rikki. Hyena korjatkoon asian.

  Päivitys: Käyttäjän Kuunsilta sähköpostilaatikko on täynnä. Ollos hyvä ja käy tarvittaviin toimenpiteisiin saadaksesi tiedotteita. Sinulle yritettiin hetki sitten lähettää sähköpostia liittyen tuohon alustavaan miittiin, mutta viesti ei tullut perille, koska postilaatikkosi on täynnä.
   Vaihda maisemaa

   Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

   • Goottifoorumia selaa 1 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 13.04.2020 19:19, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 437 henkeä!
   Järjestä treffit