Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Sähköpostia käyttäjälle.

  Kirjoittanut: kuopassa (Ylläpitäjä)
  • Lähetetty: 07.08.2006 09:25
  Foorumin käyttäjille, jotka eivät ilmoita sähköpostiosoitettaan julkisesti, voi lähettää sähköpostia siirtymällä sen käyttäjän profiilisivulle, jolle halutaan lähettää viesti. Profiilisivulla näkyy linkki "Lähetä käyttäjälle sähköpostia", jota klikkaamalla avautuu verkkolomake. Lomakkeeseen tulee ilmoittaa oma sähköpostiosoite, johon viestin vastaanottaja voi vastata, mikäli hän haluaa tai kokee sen tarpeelliseksi. Sähköpostiosoitteen lisäksi lomakkeeseen tulee kirjoittaa viesti tai kysymys, joka lähetetään viestin vastaanottajalle.

  Mikäli sähköpostiosoitetta tai viestiä ei kirjoiteta, ei myöskään viestiä lähetetä. Häirikköviesteistä rangaistaan, spammaamisesta rangaistaan -- toistuvasta häiriköinnistä tai muunlaisesta epäasiallisesta käytöksestä käyttäjän käyttäjätili voidaan poistaa ja käyttäjän IP-osoite laittaa pannaan. Häirikköviestejä ei suvaita.

  Huom! Tämä viestitystoiminto vaatii sen, että käyttäjä on rekisteröitynyt ja kirjautunut Gootti.net:in keskustelufoorumille. Käyttäjät, jotka eivät ole kirjautuneet sisään, eivät voi lähettää sähköpostia ko. lomakkeella.

  Kiitokset viestitystoiminnon jalostamisesta käyttökelpoiseksi menevät Viritetty.com:in supermiehelle, nimimerkki Rottikselle. Before Thee we kneel deep.
   Vaihda maisemaa

   Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

   • Goottifoorumia selaa 2 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 13.04.2020 19:19, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 437 henkeä!
   Järjestä treffit