Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Lukittujen/turhien aiheiden poisto. Onko mahdollista?

  Kirjoittanut: vampirequeen (Jäsen)
  • Lähetetty: 06.09.2007 16:00
  Kysyisin vaan että voiko täältä foorumilta poistaa lukittuja/turhia aiheita? Voiko itse (omiaan) tai voiko ylläpito poistaa? Kiltit vastatkaa mie kiittää etukäteen...
  Kirjoittanut: kuopassa (Ylläpitäjä)
  • Lähetetty: 06.09.2007 16:15
  Yleensä ei olla poistamassa niitä lukittujakaan aiheita. Lukitut ketjut siirtyvät automaattisesti taka-alalle tuoreempien viestien & viestiketjujen myötä. Asiattomat viestit ja viestiketjut häviävät kyllä pyytämättäkin.
  Kirjoittanut: vampirequeen (Jäsen)
  • Lähetetty: 07.09.2007 18:40
  no okei Mie oon kyllä tännekii kirjotellu millo missäkiin mielentilas ja millo mitäkii..kihihihhiih.Ja onha muillakiin onneksi jotain hassutuksia. Noh,iha sama.

   Tämä aihe on suljettu. Et voi lähettää tähän aiheeseen vastausta. Aihe on todennäköisimmin suljettu siksi, että siinä käsiteltävä asia on puitu perinpohjaisesti ja ns. kaluttu loppuun, tai sitten aihe ei ole enää ajankohtainen (jos viestiketjussa on käsitelty esimerkiksi festivaalia tai konserttia), tai sitten samasta aiheesta on ollut keskustelua jo aikaisemmin. Goottifoorumilla on myös tapana sulkea sellaiset viestiketjut, jotka sisältävät sata (100) sivua, ja avata uusi viestiketju samasta aiheesta toisaalla. Voit halutessasi kysyä foorumin valvojilta tai ylläpidolta syytä tämän viestiketjun sulkemisen syistä.

   Vaihda maisemaa

   Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

   • Goottifoorumia selaa 3 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 13.04.2020 19:19, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 437 henkeä!
   Järjestä treffit