Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Kuka on sinun synkkä kuningattaresi?

Kirjoittanut: kuopassa (Ylläpitäjä)
 • Lähetetty: 21.02.2009 12:49
Naislaulajista ainakin Arch Enemyn Angel Gossow osaa käyttää ääntään hyvin. Tuo murinalauluosasto tulee hyvin esille ainakin kappaleessa We Will Rise. Puhtaan laulun osastolta Heetteri rokkaa.
Kirjoittanut: Heetteri (Ex-inkvisiittori & Miss Halloween 2008)
 • Lähetetty: 21.02.2009 23:10
kuopassa

Oaaaaww..kiitos. Josko joskus vielä tulisit meidän keikallemmekin. : )
Kirjoittanut: Swanette (Nimetön)
 • #183
 • • Muokkasi: Swanette
 • Lähetetty: 21.02.2009 23:53

Lainaus: Bloody Count

Sarah Brightman.

Ui, hänestä pidän minäkin. Mahtavaa musiikkia laulaa hän, ja kaunis nainen. Ihme etten ole Sarahia aiemmin tässä ketjussa maininnut.
Kirjoittanut: Modnar (Jäsen)
 • #184
 • Arvo: Asiantuntija
 • Lähetetty: 22.02.2009 03:59
Top 3 vähiten hyvästä parhaimpaan.

Kari Rueslåtten
Kaunis, omaperäinen ääni. Kuulostaa ehkä etäisesti Björkiltä. The 3rd and the Mortalin ensimmäisellä levyllä ihan hyvä, omalla soolourallaan paljon parempi. Etenkin kaksi viimeisintä albumia, Pilot sekä Other People's Stories ovat onnistuneet vakuuttamaan ja vaikuttamaan.

Beth Gibbons
Eteerinen ja leijaileva ääni on omiaan Portisheadin film noir -henkiselle maalailulle. Viimeisin levy ei vastannut ihan niitä kahta edellistä, jotka ovat ehdottomia suosikki-levyjäni.

Heidi Solberg Tveitan / Ihriel
Kovana Emperor-fanina monesti ihastellut Ihsahnin eli Vegard Sverre Tveitanin säveltäjän- sekä soittajanlahjoja. Vaikka Ulver ja Kristoffer (Garm) Rygg onnistui murskaamaan Ihsahnin täydellisyyden mielessäni, oli kuitenkin yllättävää, että herran vaimo onnistui siinä myös. Heidin ääni on todella kaunista kuultavaa: tummasävyistä, jazzaavan käheää, mutta silti heleää. Peccatumin levy 'Lost in Reverie' teki vaikutuksen, samoin sooloprojektinsa Star of Ashin molemmat levyt 'Iter.Viator' sekä 'The Threads'. Tavallaan hieno asia, että Ihsahn ja Ihriel lopettivat Peccatumin ja lähtivät musiikillisesti omille teilleen, sillä tämä naismuusikko on ehdoton suosikkini.

Muita mainitsemisen arvoisia ovat: Björk, Stine Mari Langstrand (Lumsk), Enya, Anneke van Giersbergen (ex-The Gathering, Agua de Anneque) sekä Francesca Chiara (The LoveCrave).
Kirjoittanut: Heetteri (Ex-inkvisiittori & Miss Halloween 2008)
 • Lähetetty: 22.02.2009 12:05

Lainaus: Modnar

Beth Gibbons
Eteerinen ja leijaileva ääni on omiaan Portisheadin film noir -henkiselle maalailulle. Viimeisin levy ei vastannut ihan niitä kahta edellistä, jotka ovat ehdottomia suosikki-levyjäni.


Ah, Beth Gibbons = win. Olen itse tosin sitä mieltä että uusin ja Dummy ovat parempia kuin bändin nimikkolevy, joka sekin tosin on hyllyssä. Erinomainen platta kylläkin.
Kirjoittanut: Malys_ (Jäsen)
 • Lähetetty: 24.02.2009 17:18
Lisään listaani Forever Slaven laulajan Lady Angellycan, aivan upea ja kaunis laulajatar/malli ja lauluäänikin on heleän kauniin kuuloinen omaan korvaan. Oih, Dreams And Dust on niiiin kaunis biisi.
Kirjoittanut: AlienSexGarden (Jäsen)
 • #187
 • Arvo: Mahtigootti
 • Lähetetty: 08.03.2009 17:30
Rakastan itse Siouxsie Siouxia ja Lisa Gerrardia
Kirjoittanut: gothicknight (Jäsen)
 • Lähetetty: 20.04.2009 00:57
Tosi elämän naisista : Jennifer Connelly. Oli loistava Dark Cityssä ja Unelmien Sielunmessu:ssa
Kirjoittanut: Heetteri (Ex-inkvisiittori & Miss Halloween 2008)
 • Lähetetty: 20.04.2009 11:12

Lainaus: gothicknight

Tosi elämän naisista : Jennifer Connelly. Oli loistava Dark Cityssä ja Unelmien Sielunmessu:ssa


Luepa aloitusviesti aina ennen postaamista uuteen ketjuun...tietääkseni Jennifer Connelly ei tee musiikkia.
"Eli siis naisartisti jonka arvostat korkealle. Mulla olis montakin mielessä mutta enpä kerro kun en halua tyhjentää pajatsoa. Kertokaa mikä niissä on hienoa ja miksi."
Kirjoittanut: gothicknight (Jäsen)
 • Lähetetty: 21.04.2009 14:54
Ahaa, siis näyttelijöitä ei lasketa artisteiksi.
Tästä oppineena sanoisin sitten, että Solemn Novenan pehmeä ääninen Louise.
Se nainen vaan koskettaa mua, liekkö sitten ilmaisun jalo taito niin hyvin hanskassa.
Miellyttää toki silmääkin
Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

 • Goottifoorumia selaa 1 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 04.01.2022 03:50, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 501 henkeä!
Järjestä treffit