Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

HIM

Kirjoittanut: Deadboy (Aktiivi)
 • Lähetetty: 07.03.2012 10:07
Vähän offia, mutta: Hyvä modet! Kun huomatustenne ansiosta koko kirjoittelu ei mene ihan pelleilyksi, eli parin sanan viestien heittelyksi. Kantsii mietti kiinnostaako ketään ns. v*ttuakaan lukee jotain että juuri_sinä_olet_sitä_mieltä_että: x on huono, y on hyvä. (ei siis muuta sisältöä).
Tai sitten kirjoittaa jotain ihme p*skaa josta kukaan ei saa hevon v:täkään selvää ja kaikki luultavasti pitää sua siitä syystä jonain ihan ääliönä tai ainakin ihan älyttömän lapsellisena tyyppinä. Esimerkkeinä:
-Joku sekava postaus mistä ei edes tiedä miten se liityy aiheeseen, (haloo vajaa?)
-Älytön typokeskittymä (oletko sokee vai muuten vaan laiska tsekkaamaan viestisi sisällön?)
-Joku murteenvääntäminen (miks pitää kirjoittaa tahalteen siten että tulee mahdollisimman huonosti ymmärretyksi).
Ja muu.
Kirjoittanut: Piiskansiima (Jäsen)
 • Lähetetty: 07.03.2012 23:09

Lainaus: Pretty

Vs...Jos HIM on huono Reflection;n mielestä ,niin mitä se kelleen kuuluu ?


Jos mielipidettään ei jaksa avata sen kummemmin kuin että käy vaan huutelemassa "paaashaaaaaa", niin mitä keskustelua siinä nyt sitten edes on? Täällähän nyt kuitenkin pyöritään nimenomaan sen takia, että ne syyt joudettaisiin ja jaksettaisiin kirjoitella auki muiden luettaviksi -> joku kiinnostuu ja kirjoittaa oman vastineensa -> keskustelua.

Sitten näin ihan vain sivumennen: enpä kyllä minäkään HIMmailusta tykkää. Liian kevyttä, liian poppista, liian siirappisen imelää. HIM upposi kometoistavuotiaalle aloittelevalle teinigootille, mutta ajan kuluessa löysin parempaakin kuunneltavaa.

Joo, ja Deadboylle iso
Kirjoittanut: Reflection (Jäsen)
 • #63
 • Arvo: Edistynyt
 • Lähetetty: 15.03.2012 10:46
Eteläsuomalainen tapamoderaattori poistaa kommentteja. En saa edes ilmoittaa jos mielestäni joku kirjoittaa oikeasti ensimmäisen hyvän kommentin? "Et, jos sulla ei ole muuta sanottavaa kuin yksi lause tai kuva." Joskus vaan asiat voi ilmaista paljon yksinkertaisemmin.

Joo, ja Piiskansiimalle iso
Kirjoittanut: Deadboy (Aktiivi)
 • Lähetetty: 15.03.2012 11:48
Lisä offia: Tän laudan iso ongelma on ollut varmaan koko sen olemassaolon ajan erilaiset rasittavat teinipeelot ja niiden irc/chattimaiset onelinerit. Jos joku sitten postailee samanlaista osastoa vähän läpällä ja tiedostaenkin sen että se onkin juuri parodia sellaisesta niin voi ollakin että menee sellanen 'trollaus' läpi kun kaikkia ärsyttää ne peelot eikä modet jaksa miettii niin monimutkaisesti onko se parodia vai ei kun saa muutenkin siivota liikaa kaikkea - ja voi ollakin että antaa siitä huomautuksen.
Todellakin, kirjoittaa vaikka että 'x on niinq pascaa' on erittäinkin osuva juurikin HIM-ketjussa
Kirjoittanut: Ratpick (Jäsen)
 • Lähetetty: 15.03.2012 12:24
Ei mun mielestä siinä ole mitään vikaa, että sanoo HIMin olevan paskaa, mutta samalla juuri tuollaisten one-linereiden välttämiseksi olisi hyvä lisätä edes jotain syitä miksi on tullut tähän tulokseen.
Mun mielestä HIMin musiikki on vaan aika hajutonta ja mautonta. Se ei oo tarpeeksi raskasta, että sen tahtiin voisi kunnolla testoilla, mutta samalla se on myös liian synkkää, että sitä voisi popittaa ihan huvikseen. Vähän niin kuin otettaisiin kasarihevistä kaikki se teatraalisuus ja kukkoilu pois ja korvattaisiin angstilla. Ei toimi.
Yksi poikkeus kuitenkin on: musta "Right Here in My Arms" on suht kova ralli, vaikka sanoitukset onkin aika juustoiset.
Kokeilkaapa huviksenne: ottakaa mikä tahansa Bon Jovin biisi ja pudottakaa lauluja pari oktaavia alemmas. Biisistä riippuen siinä on joko HIMin tai 69 Eyesin seuraava sinkku. (Mun lemppari on "It's My Life." Kuulostaa ihan joltain mitä 69 Eyes vois soittaa läpällä keikalla.)
Kirjoittanut: Piiskansiima (Jäsen)
 • Lähetetty: 15.03.2012 16:52
Reflection: en ole poistanut ensimmäistäkään kommenttiasi tästä ketjusta. Jos sellaista epäilet, niin täällä vttuilun sijaan voit ilmaista huolestumisesi ylläpitäjälle, jos rahkeet riittää.
Kirjoittanut: Reflection (Jäsen)
 • #67
 • Arvo: Edistynyt
 • Lähetetty: 15.03.2012 18:18
Epäilen lähinnä ettei mun kiinnostus riitä.
Kirjoittanut: Carmel (Jäsen)
 • #68
 • Arvo: Edistynyt
 • • Muokkasi: Carmel
 • Lähetetty: 17.03.2012 23:06
Sanotaan nyt näin että vaikka en ole HIMistä varsinaisesti innostunut, bändin musiikki menee varsinkin pieninä annoksina erittäin hyvin - pidän Join me in death-kappaleesta paljon.
Kirjoittanut: xenablood (Jäsen)
 • #69
 • Arvo: Edistynyt
 • • Muokkasi: xenablood
 • Lähetetty: 25.04.2012 18:29
Enpä tiedä miksi, mutta edelleenkään mikään bändi tai artisti ei ole voittanut HIMin titteliä mun ehdottomana ykkösenä
Bändi tekee aivan loistavaa musiikkia, ja suoraan sanottuna kaikki HIMIn levyt eivät ole todellakaan mitään goottia. (esim. Love in theory and practice ja Deep Shadows&Brilliant Highlights). Sillä ei kuitenkaan ole mitään väliä, koska HIM tekee silti loistavaa musiikkia
Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

 • Goottifoorumia selaa 1 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 13.04.2020 19:19, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 437 henkeä!
Järjestä treffit