Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Viimeisin bändi-ihastuksenne?

Kirjoittanut: Embize (Jäsen)
 • Lähetetty: 02.02.2012 13:09

Lainaus: Ratpick

KASMs on ainakin jossain määrin samanlainen. Ei kuitenkaan niin nopeatempoista kuin edelliset pari.

Balaclavas on samaan tapaan nopeatempoista, mutta vähemmän synkkää ja rosoista.

Tuli vielä yksi mieleen: Demontré. Noillakin on vähän M!R!Miä ja Naked on the Vaguea puhtaampi saundi, mutta melkein yhtä synkkä.


Näin äkkiseltään kuuneltuna ei mikään kuulostanut mitenkään erityisen huonolta vaan tulee kaikkiin tutustuttua varmastikkin enemmän. Joten kiitos näistä musavinkeistä
Kirjoittanut: Ratpick (Jäsen)
 • Lähetetty: 03.02.2012 12:44
Tää ei nyt liity enää mitenkään noihin aiempiin bändeihin, mutta semmoinen bändi kuin Skeleton Hands on tippunut viime aikoina aika kovaa. Tää on aika poppia kamaa, tulee aika vahvasti New Order mieleen.
Kirjoittanut: Embize (Jäsen)
 • Lähetetty: 19.02.2012 10:55
Löysin spotifyn avulla uutta todella hyvältä kuulostaa musiikkia
Kyseessä Feeding Fingers. Tällä on paljon rauhallisia biisejä.
Tämä biisi nousi heti suosikkilistalle:
http://www.youtube.com/watch?v=KFAqk9Ziows
Kirjoittanut: HepZusi (Mister Halloween 2007)
 • Lähetetty: 19.02.2012 13:16

Lainaus: Ratpick

Tää ei nyt liity enää mitenkään noihin aiempiin bändeihin, mutta semmoinen bändi kuin Skeleton Hands on tippunut viime aikoina aika kovaa. Tää on aika poppia kamaa, tulee aika vahvasti New Order mieleen.


Pirun kovan kuulosta settiä harmi että vielä noin vähän biisejä. Ministry-coverista soundcloudissa MEGA respect!
Kirjoittanut: Ratpick (Jäsen)
 • Lähetetty: 19.02.2012 17:26

Lainaus: Embize

Kyseessä Feeding Fingers. Tällä on paljon rauhallisia biisejä.

Haa, ennestään tuttu bändi. Kuuntelin näitä yhdessä vaiheessa tosi aktiivisesti, mutta vikat kaks levyä ei yltänyt ihan ekan tasolle mun mielestä niin innostus pääsi vähän lässähtämään. Oon ollut noiden laulajan Justinin kanssa yhteyksissä monta vuotta ja se vaikuttaa uskomattoman mukavalta tyypiltä. Haluisin joskus nähdä tän bändin livenä, kun ne nyt asuu niinkin lähellä kuin Saksassa.

Ai niin, niiltä on tullut kaiketi just uusi sinkku tai EP, pitäis sekin tilata.

Ja kaikille tiedoksi: Wound in Wall on ihan helvetin kova levy jos tykkää Curemmasta setistä.

EDIT: Linkitän tähän vielä Justinin omaa sivua, jossa löytyy myös tietoa bändistä. http://justincurfman.com/feedingfingershome.html
Kirjoittanut: Morgan Blood (Jäsen)
 • #836
 • Arvo: Asiantuntija
 • Lähetetty: 23.02.2012 23:49
Talven kestänyt puhtaassa goottirockissa leijailun kausi vaikuttaa päättyvän ja pääni alkaa kaivata astetta vihaisempaa materiaalia. Kaiken moista huhuilua Psyclon Ninen paluusta musisoinnin maailmaan on kantautunut korviini, joten päätin ottaa bändin tuotannon pitkästä aikaa kuunteluun. Kyllä kannatti! Osuu täydellisesti tämän hetkisiin musiikkitarpeisiin Nyt harmittaa, kun en ole aiemmin viitsinyt ottaa bändistä paremmin selvää! Olisi pitänyt sukeltaa tähän materiaaliin jo vuosia sitten!
Kirjoittanut: Gorgane (Jäsen)
 • #837
 • Arvo: Edistynyt
 • Lähetetty: 03.03.2012 21:19
Star Industryn koko tuotanto tuli tässä hommattua ja kovaa settiä on kyllä. Vähän tosin kärsi siitä, että joka levyllä on yksi tai kaksi biisiä yli muiden ja sitten muut tuppaavat jäämään vähän paitsioon... Fire & Ice esim. antaa kylmät väreet joka kerta.

Suomalaista 80-lukua tullut tässä myös kuunneltua. Even eka sooloalbumi tarttui vinyylinä mukaan ja huh huh, että on kovaa settiä. Esim. Aavikon Ruoska on soundeiltaan ja sanoiltaan parempaa, kuin moni Dingon kappale ikinä.

Toinen suomilöytö on ollut Pyhät Nuket. Perin hankalasti ostettavaa tavaraa vaan. Noh, yhden albumin nyt huuto.netistä sain. Loimaalla olisi ollut debyytti LP kirpparilla, mutta täysin soittokelvottomassa kunnossa. Teki silti mieli ostaa pelkkien kansien takia seinäkoristeeksi.

Metallisemmalta/hard rock puolelta tilasin Lullacryn uuden albumin jo ennakkoon. Vähän jännittää, että onko taika vielä tallella, kun kyseiseen yhtyeeseen ehkä ensimmäisenä bändinä ikinä hullaannuin.
Kirjoittanut: Marraskuu (Jäsen)
 • #838
 • Arvo: Mahtigootti
 • Lähetetty: 06.03.2012 20:20

Lainaus: Ratpick

M!R!M, ihan mielettömän hyvää tavaraa. Sopivan rosoista ja suhisevaa synkkää post-punkkia, pitäisi upota goottiin kuin goottiin.


Muistuttaa kyllä kovasti Naked on the Vagueta heti ensitahdeilta. Äärimmäisen nautinnollista ja mystistä surinaa. Kiitos Ratpick kun viljelet näitä loistoartisteja täällä.
Kirjoittanut: Ratpick (Jäsen)
 • Lähetetty: 09.03.2012 15:43

Lainaus: Marraskuu

Muistuttaa kyllä kovasti Naked on the Vagueta heti ensitahdeilta. Äärimmäisen nautinnollista ja mystistä surinaa. Kiitos Ratpick kun viljelet näitä loistoartisteja täällä.

Kiitos vaan, musta on aina ilo kuulla, että mun viljelemät bändit uppoaa ihmisiin.

Ai niin, tuolla tulevat tapahtumat-osiossa on jostain Deadly Beat-nimisestä klubista ilmoitus, mä oon kuullut, että yks niiden DJ on komea nuori mies, joka soittaa aika paljolti samanlaista musiikkia, kuin mitä olen tässä ketjussa promonnut.

Nää on nyt huomattavasti elektronisempaa kuin mitä aiemmin on tullut syövättyä täällä, mutta viime aikoina on tippunut aika hyvin Linea Aspera ja meiän klubille soittamaan tuleva Boykott Kommunikation. Tässä pari linkkiä:
http://vimeo.com/30949958
http://www.youtube.com/watch?v=E1JplpqHkPw
Kirjoittanut: PrettyPoppy (Jäsen)
 • #840
 • Arvo: Edistynyt
 • Lähetetty: 21.03.2012 12:27
Voou, oli pakko kans kuunnella uteliaana skeleton handsia, kun new order kerran mainittiin niin ajattelin että vois olla hyvää. Soi nyt taustalla, kuulostaa lupaavalta!

Ja oma uusi ihastus on tällä hetkellä Danzig!
Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

 • Goottifoorumia selaa 1 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 04.01.2022 03:50, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 501 henkeä!
Järjestä treffit