Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Suosikki levyboksejanne?

Kirjoittanut: HepZusi (Mister Halloween 2007)
  • Lähetetty: 25.02.2010 20:42

Lainaus: UndyingDreams

Joy Divisionin "Heart and Soul" -boksi

Kandee hankkia Combat Rock Shopista tais maksaa jotain 25egii siel.

Lainaus: UndyingDreams

Ehkä Velvetsien "Peel Slowly and See" boksi, en tiedä.

Ja tää on myös kannattava koska, ku tän omistaa ei tarvii enää mitään äänitettä VU:lta hinta taitaa olla jossain 40-70e ympärillä mut hey that's all you ever need ja se kirjakin siinä on todella hyvä.

Mun uusin rakkauteni on The Jesus And Mary Chainin The Power Of Negative thinking-boksi tällä selviäis jopa autiolta saarelta.
Kirjoittanut: Muffin (Jäsen)
  • #22
  • Arvo: Asiantuntija
  • • Muokkasi: Muffin
  • Lähetetty: 02.08.2014 22:56
Fields of the Nephilim - 5 Albums Box Set

Pieni ja kätevä boksi sisältää levyt Dawnrazor, The Nephilim, Elizium, Earth Inferno ja Singles & Mixes. Tuota Singles & Mixes levyä en ole kuunnellut kun en yleensä tykkää kuunnella biiseistä mixauksia, remixejä yms. Boksi maksaa Levykauppa X:ssa vähän yli 20e ja itselläni kun ei ennen tätä ollut vielä bändin levyjä niin tulihan siinä säästettyä kivasti rahaakin kuin jos olisin ostanut levyt erikseen.

Joy Divion - Heart and soul

Mahtava paketti MUTTA, en tajua MIKSI boksin kanteen on laitettu niin epäedustava kuva Ianista? Ianin mielipidettähän kannen suhteen ei ole voitu kysyä mutta silti...

Dingo - Kunnian päivät

Boksi sisältää Dingon 80-luvun levyt ja niiden jatkona on livejä, demoja sekä englanninkielisiä versioita biiseistä. Myös Dingomania dvd löytyy ja kansissa on sopivasti luettavaa. Aivan ihana boksi

Alice Cooper - The life and crimes of Alice Cooper

Toisin kuin edelliset niin tätä en vielä omista. Tästähän on sellainen vähän isompikin boksi, mutta hommaan varmaan uudemman "lähes taskuun mahtuvan" version, vaikka kyllä se isompikin houkuttelisi mutta se on kooltaan vähän hankala levyhyllyyni (saatavuuskin voisi olla ehkä hankalempaa). Tykkään erityisesti Alice Cooperin 80-luvun hard rock-levyistä ja tämän haluan siksi kun siinä on sitten sitä vielä vanhempaa materiaalia ihan riittävästi minulle.
Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

  • Goottifoorumia selaa 1 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 04.01.2022 03:50, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 501 henkeä!
Järjestä treffit