Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Blutengel & Terminal Choice Suomeen - sinä vaikutat!!!

  Kirjoittanut: _De4dPl4stic_ (Jäsen)
  • Lähetetty: 16.01.2010 01:58
  En ole aivan täysin varma, että kuuluuko tämä aihe tänne, vaiko sitten tuonne mainonnan & miittien puolelle, mutta koska tämä on kuitenkin musiikkiin liittyvä aihe, niin ajattelin postailla sen sitten tänne musiikkikeskustelun lomaan.

  Elikäs tein tuollaisen ryhmän facebookiin pari päivää sitten, ja ajattelin laittaa linkkiä siitä tännekin.

  http://www.facebook.com/group.php?gid=248484794582
  (We want Terminal Choice & Blutengel to Finland!!!)

  Jos tykkäät jommasta kummasta bändistä, Terminal Choicesta tai Blutengelistä, ja sinulla on facebook-profiili, niin liity ihmeessä ryhmään, koska jokainen jäsen vaikuttaa, onko konsertille mahdollisuuksia. Näytetään, että on meitä kyseisten bändien kuuntelijoita Suomessakin & ajetaan yhdessä asiaa eteenpäin!
   Vaihda maisemaa

   Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

   • Goottifoorumia selaa 1 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 04.01.2022 03:50, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 501 henkeä!
   Järjestä treffit