Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Loistava Polku

Kirjoittanut: HepZusi (Mister Halloween 2007)
 • Lähetetty: 11.07.2011 17:24
Hei vaan kaikille ja kiitos kovasti Lumous-ihmisille meillä oli mahtava viikonloppu!

Huominen EP on muuten myyty lumouslauantaina loppuun. Muilla bändin jäsenillä saattaa olla jotain kappaleita vielä pyörimässä mutta muuten sold out. Kiitos kaikille bändiä tukeneille EP:n hankkijoille ja muistakaa että sen voi ladata kokonaisuudessaan esimerkiks meiän soundcloudista jos nyt jäi levy saamatta.
Kirjoittanut: Ratpick (Jäsen)
 • Lähetetty: 11.07.2011 23:53
Voi hyvänen aika sentään, teidän levythän menee kuin kuumille kiville. Tiedänpä nyt, että tulevaisuudessa, kun nuoret gootit yrittää keräillä teidän diskografiaa, voin kiskoa niiltä järjettömän hinnan teidän esikois EP:stä.
Kirjoittanut: FilthyVictorian (Aktiivi)
 • #33
 • Arvo: Mahtigootti1500
 • Lähetetty: 21.07.2011 19:41
Huominen ep saapui luokseni! Ilon päivät! Mukavaa postia pitkästä aikaan. Kiitokset HepZudelle lähettämisestä. Keep it up, teette hyvää muzaa.
Kirjoittanut: Deadboy (Aktiivi)
 • Lähetetty: 25.09.2011 04:27
Tässä voi varmaan hyvällä syyllä sanoa että L P on todella hyvä esimerkki pienimuotoisesta do-it-yourself -'menestystarinasta' tässä skenessä. Nuoret soittajat laitto bändin joka soittaa varsin epätrendikästä ja epäkaupallista musaa, bändillä ei varmana ollut tonneja kiinni kamoissaan (soitto ), ei mitään markkinointikoneistoa takana eikä varmaankaan liikaa rahaa kaytetty promoamiseen, eivätkä olleet soittajinakaan mitään älyttömän teknisiä ja taitojaan huippuunsa hioneita, ekat äänitykset oli kämyisiä ym. - ja saivat keikkoja joista kuulemma tykättiin ja julkaisivat omakustanne(?)-ep:n näistä lähtökohdista joka myi nopeasti loppuun. Koska bändi vaan selvästi tavoitti musiikissaan jotain 'sitä jotakin' mikä puhuttelee ihmisiä. Varmaan sen takia heillä nyt onkin soppari taskussa, mikä on todella hienoa ja hatunnoston arvoinen asia. Kaikkipa ei sellaista saa vielä yhden ep:n jälkeen. Toivottavasti tämä antaisi uskoa ja rohkeutta monille uusille yrittäjille...

Ps. edelleenkään en ole päässy livenä kuulemaan kun Lumouksessakin heräsin silloin lauantaina niin myöhään että missasin - someday...
Kirjoittanut: Ratpick (Jäsen)
 • Lähetetty: 25.09.2011 13:19

Lainaus: Deadboy

Ps. edelleenkään en ole päässy livenä kuulemaan kun Lumouksessakin heräsin silloin lauantaina niin myöhään että missasin

Korjaa tämä vääryys niin pian kuin mahdollista. Näiden liveshow on aivan mieletön.

Odottelen kovalla innolla albumia. Mitä olen bändin tyyppien kanssa jutellut ilmeisesti albumista on tulossa paljon EP:tä parempi ja mulla on täysi luottamus näihin jätkiin tossa suhteessa.
Kirjoittanut: HepZusi (Mister Halloween 2007)
 • Lähetetty: 21.10.2011 18:12
Jep kiitoksia tästä ja tosiaan DeadBoyn tekstissä on piilee tiettyä totutta. Lähdettiin bändin kanssa ihan avoimin mielin ja harrastuspohjalta tekemään juttuja ja ollaan oltu todella otettuja hyvästä vastaanotosta skenessä. Oli lisäks todella hienoa että Rumban ja soundin kaltaset julkasut on tämän myös huomioineet ja pari blogiakin on ennättäny kehuja antamaan.

Uusi levy on tosiaan työn alla ihan hyvällä meiningillä jo. Ollaan äänitelty jo muutama kappale ja pientä maistiaista uudesta levystä tullaan myös kuulemaan Schatten-laudan syksyn synkin sävel-kisassa. Itse levyn biiseistä alkaa olla melkein kaikki pientä hiomista vaille valmiita ja kunhan saadaan aikataulumme kuntoon niin uskallan luvata että julkasu ensi keväänä on aikalailla varma.

Ollaan oltu myös keikkatauolla leynteon takia viimekertasta Liberten keikkaa lukuunottamatta ja seuraava keikka tulee olemaan 10.11. Lepakkomiehessä Cherry Stainedin ja Royal Lipsien kanssa, kannattaa tulla paikalle jos kiinnostaa jo saada vähän livemaistia uudesta tuotannosta.
Kirjoittanut: HepZusi (Mister Halloween 2007)
 • Lähetetty: 24.11.2011 09:03
Schatten-laudan syksyn synkin sävel-kilpailun biisit on nyt netissä kuunneltavissa. Myös Loistava Polku osallistuu uudella kappaleella "Paratiisilintu". Käykäähän kuuntelemassa!

Schattenin keskustelu kilpailusta

Biisit kuunneltavissa SSS:än soundcloudista.
Kirjoittanut: UndyingDreams (Mister Halloween 2008)
 • #38
 • Arvo: Mahtigootti
 • Lähetetty: 09.01.2012 17:44
Ja lopullinen sijoitushan oli kolmas, mikä on ihan hyvä saavutus Kyseinen SSS-kappalehan on sitten kuultavissa tulevalla devyyttialbumilla, tosin paremmin miksattuna ja toki myös masteroituna versiona.

Kiitos kaikille mahdollisille, myös tällä foorumilla loikoileville, äänestäneille
Kirjoittanut: HepZusi (Mister Halloween 2007)
 • Lähetetty: 22.01.2012 21:50
Moikka, ajattelin kertoa vähän kuulumisia!

Loistava Polku teki kesällä Lumouksessa esiintyessään levytyssopimuksen Tamperelaisen Dark December Recordsin kanssa. Samalta lafkalta tulee myös Tamperelaisen Wreckdancen esikoisjulkaisu.

Loistavan Polun uuden kokopitkän albumin nauhoitukset saatiin eilen päätökseen lähes täysin(kolmesta biisistä puuttuu synat), miksaus on aloitettu jo hyvissä ajoin ja muutenkin hyvällä mallilla, kun ensimmäiset biisit nauhoiteltiin jo viime syksynä.

Levyn äänitys sekä miksaus on kitaristimme Tonin käsialaa ja masteroinnista huolehtii Huominen EP:n äänittänyt, miksannut sekä masteroinut Jaakko Renko. Tarkkaa tietoa vielä nimeämättömän albumin julkaisuajankohdasta ei ole, mutta infoan heti kun jotain varmaa tietoa tulee. Tavoitteena kuitenkin on saada levy pihalle tässä viimeistään huhtikuussa ja eiköhän me jotain pientä julkkarimeininkiä yritetä ainakin Helsinkiin ja Tampereelle järjestää.

Valtavat kiitokset kaikesta supportista mitä ollaan saatu niin keikoilla käyneiltä ihmisiltä kuin tapahtumajärjestäjiltä ja bändeiltä kenen kanssa ollaan oltu lauteilta!

Terv. Sebu
Kirjoittanut: FilthyVictorian (Aktiivi)
 • #40
 • Arvo: Mahtigootti1500
 • • Muokkasi: FilthyVictorian
 • Lähetetty: 23.01.2012 15:26
JEEAAHHHHHHHHHHHHHHHHH!!! Loistavaa. Odotamme innolla levykäistä
Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

 • Goottifoorumia selaa 5 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 13.04.2020 19:19, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 437 henkeä!
Järjestä treffit