Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Loistava Polku

Kirjoittanut: HepZusi (Mister Halloween 2007)
 • Lähetetty: 06.02.2012 13:20
Nyt ois sitten hyvä mahdollisuus ennakkokuunnella uutta levyä, kun Loistava Polku on tämän viikon torstaina 9.2 klo 15-17 Helsingin Lähiradiossa 100,3MHz haastateltavana ja aiotaan soittaa ainakin melkein koko levy läpi! Kannattaa siis kääntää radiot Lähiradiolle torstaina klo 15!
Kirjoittanut: Embize (Jäsen)
 • Lähetetty: 06.02.2012 14:40

Lainaus: HepZusi

Nyt ois sitten hyvä mahdollisuus ennakkokuunnella uutta levyä, kun Loistava Polku on tämän viikon torstaina 9.2 klo 15-17 Helsingin Lähiradiossa 100,3MHz haastateltavana ja aiotaan soittaa ainakin melkein koko levy läpi! Kannattaa siis kääntää radiot Lähiradiolle torstaina klo 15!


Voi harmi kun tuo kanava ei täällä kuopion seudulla kyllä kuulu Eikä taida olla olemassa nettiradiota. Olisin kovasti halunnut kuulla teidän uutta tuotantoanne.
Kirjoittanut: UndyingDreams (Mister Halloween 2008)
 • #43
 • Arvo: Mahtigootti
 • Lähetetty: 13.04.2012 20:53
Loistarit haluaa ylpeänä ilmoittaa, että koska Jäähyväiset Paratiisille -pitkäsoitto on viivästynyt jatkuvasti meistä riippumattomista syistä (JA JOUDUTAAN ODOTTAMAAN.......), päätettiin tässä polkasta pihalle tällainen lyhyt digitaalinen EP nimeltä "Emilia, olet vain kuva matkalla peilisaliin"!!!

http://soundcloud.com/loistava-polku/sets/emilia-o let-vain-kuva/
Kirjoittanut: HepZusi (Mister Halloween 2007)
 • Lähetetty: 24.04.2012 21:05
Linkin takana Noise.fi:n arvio perjantaisesta keikasta!

Loistava Polku johdatti kuulijansa post punkin sydänmaille
Kirjoittanut: HepZusi (Mister Halloween 2007)
 • Lähetetty: 21.06.2012 14:08
Loistavan Polun ensimmäinen kokopitkä "Jäähyväiset Paratiisille" on nyt ulkona ja hankittavissa! Vielä ei ole varsinaisista julkasubileistä pistetty mitään tapahtumaa lukkoon, mutta tämä on työn alla. Levyä voi ostaa suoraan meiän levylafkan nettisivuilta [url=www.darkdecemberrecords.net][/url], levykaupoista tällähetkellä mm. Swamp music, Levykauppaäx(pistän tarkemman listan kun saan infoa asiasta pyrkimys viedä ainakin Jäänsärkijään, Stupidoon, Combattiin) tai suoraan bändin jäseniltä(tämähän on paras vaihtoehto koska annamme parhaan hinnan (kaheksan egeä) jonka lisäks päästään suoraan kuluttamaan heti ansaitsemiamme roposia.

Terv. Sebu
Kirjoittanut: HepZusi (Mister Halloween 2007)
 • Lähetetty: 21.07.2012 17:36
URL Ehtihän tää jo yli viikko sitten tulla, mutta Jäähyväiset Paratiisille-albumin ensimmäinen arvio pärähti desibelistä. Vaatimattomat 4/5 kiitokset Mika Rothille!

Lainaus: Desibeli.net

Helsinkiläinen Loistava Polku julkaisi vuosi sitten Huominen EP:n, jolla raakaa postpunkia ja romanttisempaa uutta aaltoa yhdistelevä ryhmä teki itsestään välittömästi genren kuuman nimen. Viime kuussa ilmestynyt Emilia, olet vain kuva matkalla peilisaliin EP nosti odotuksia vain entisestään, ja nyt on koittanut jo debyyttialbumin aika.

Kymmenen raidan mittainen Jäähyväiset paratiisille yllättää monellakin tapaa positiivisesti. Ensinnäkin aiemmilta pikkukiekoilta on mukaan päässyt vain yksi kappale, Emilia, eli esikoinen ei ole mikään "demojen parhaat pari bonusraitaa", vaan ihka oikea ja tasapainoinen albumi. Toisekseen ryhmän kulmikas postpunk ja uuden aallon synavetoista kitararockia yhdistelevä musiikki on kehittynyt entisestään, eikä bändiä tarvitse enää verrata muihin, vaikka Musta Paraati ja synkimmän kautensa Sielun Veljet ovatkin taatusti vaikuttaneet tekijöihin ainakin jollain tasolla.

Avausraita Ikkuna johdattaa kuulijan maailmaan, jossa sävyt ovat tummia, huoneet likaisia sekä tunkkaisia, ja valotkin tahtovat jatkuvasti himmetä askelten edestä. Ensimmäinen täysosuma löytyy jo kolmannen raidan kohdalta, kun etenkin kertosäkeessään silmille käyvä Paratiisilintu pääsee häkistään, eikä seuraavana kuultava Muukalainen jää vertailussa ainakaan pahasti edeltäjänsä varjoon. Onkin suorastaan hämmästyttävää, että vain vuosi sitten ensimmäiset biisinsä julkaissut yhtye on saanut luotua jo nyt näin tasapainoisia ja vahvoja sävellyksiä. Puolivälin jälkeen soiva Etsitkö meistä ystävää? iskee puolestaan hiukan toisesta suunnasta ja etenkin onnistunut sovitus nostaa biisin aivan omalle tasolleen.

Jäähyväiset paratiisille on kokonaisuutena harkittu ja ehyt ja albumin kaksi viimeistä raitaa muodostavat vielä oman pienen universuminsa, joka tuntuu avaavan ikkunoita aivan uusiin suuntiin. Yli kahdeksanminuuttiseksi teokseksi kasvava Yö Autiotalossa sukeltaa ahdistuneen psyykeen syviin vesiin lähestulkoon shamanistisella vimmalla ja Aamuyö ja punainen matto menee jonnekin vieläkin kauemmas saattaen albumin samalla kauniisti päätökseen.

Loistava Polku haparoi esikoisalbumillaan hetkittäin, mutta loppusaldo on siitä huolimatta ehdottoman positiivinen. Lyriikat ja musiikki kohtaavat toisensa tasaveroisina ja vaikka soundit voisivat olla hiukan tukevammat ja basso enemmän esillä osoittaa kiekko, että tässä bändissä riittää potentiaalia ja näkemystä.
Kirjoittanut: Pelkuri (Jäsen)
 • #47
 • Arvo: Asiantuntija
 • Lähetetty: 22.07.2012 02:43
Kuuntelin tätä ensimmäisen kerran äsken ja voe hemmetti. Loistavaa. Todellakin loistavaa. Pakkohan tuo levy on ostaa!
Kirjoittanut: HepZusi (Mister Halloween 2007)
 • Lähetetty: 24.03.2013 19:23
Loistava Polku - Radiolaulu

Tässä Loistavan Polun uusi musiikkivideo kappaleesta Radiolaulu albumilta Jäähyväiset Paratiisille, olkaa hyvät!
Kirjoittanut: HepZusi (Mister Halloween 2007)
 • Lähetetty: 23.09.2013 22:33
Kesän loppumisen kunniaksi tehtiin tällainen pienimuotoinen splitti(postikortti) Tamperelaisen wreckdance-yhtyeen kanssa tässä linkki Lumouksen aikaan julkaistun meidän puoliskon biiseihin. Soundcloud-linkki
1. Tahdon Lentää Kanssasi
2. Ei Rakkaus Kuole
Lähitulevaisuudessa luvassa varmasti myös lisää uutta matskua ihan fyysisessäkin muodossa, kunhan hoidetaan muutamat käytännön asiat pois tieltä sitä odotellessa tulkaa käymään vaikka keikoilla kattomassa meininkiä ja juttelemassa mukavia!

Tulevat keikat:
Turku 27.9.2013 Pieni Kirjakahvila (Vanha Suurtori 3) + Ultranoir
Helsinki 2.10.2013 Lepakkomies (Helsinginkatu 1) + The Carnival, 1981 ja Seksihullut

Ps. spotify-käyttäjät muistakaa että Jäähyväiset Paratiisille-kokopitkä löytyy myös kys. palvelusta Jäähyväiset Paratiisille-spotify
Kirjoittanut: HepZusi (Mister Halloween 2007)
 • Lähetetty: 06.05.2014 14:12
Loistava Polku - Ei Rakkaus Kuole promootiovideo nyt youtubessa!
Youtubelinkki videoon

Tulevat keikat:

15.5. Bar Loose, Helsinki w/ CIty Lungs & The Hearing
16.5. Dynamo, Turku w/ CIty Lungs & The Hearing
22.5. On The Rocks, Helsinki w/ Teppo Vapaus - bändi
Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

 • Goottifoorumia selaa 1 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 13.04.2020 19:19, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 437 henkeä!
Järjestä treffit