Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Loistava Polku

Kirjoittanut: HepZusi (Mister Halloween 2007)
  • Lähetetty: 29.12.2014 20:21
Laitanpa tänne saman julkaisun mitä FB:n puolelle, kun ollaan taas vähän parantamassa aktiivisuutta. Eli 3.1.2014 seuraava keikka uudella kokoonpanolla! Syntikkaa soittelee Musta Paraati-yhtyeestä tuttu Jari ja Rumpuja soittaa ent. The Humberts-rumpali Valtteri!

"Arvoisat ystävät, kanssamuusikot ja muut yhteistyötahot. Loistava Polku on elellyt pientä hiljaiseloa muutaman Toukokuisen pistokeikan jälkeen. (Kiitos hyvästä seurasta Teppo Vapaus -bändi, The Hearing ja City Lungs!) Päädyimme näiden hommien jälkeen pienelle tuumaustauolle samalla keskittyen vähän muihin projekteihin. Valitettavasti on ollut ikävien päätösten aika ja vuodesta 2007 Polun riveissä tunnelmaa nostattanut synistimme, rakas ystävämme, virallinen autonkuljettajamme ja lentäjä Thomas Häggblom on joutunut jättämään tehtävänsä yhtyeessä.

Olemme päätyneet siis välttämättömään ratkaisuun uudistaa hieman bändiämme ja kunnolla uudistettiinkin. Sillä myös monet keikat, studiosessiot ja promokuvaukset palvelleet rumpukoneemme Musta- ja Harmaa-laatikko siirtyvät nyt ansaituille eläkepäivilleen ja Loistava Polku tulee olemaan nykyisessä kokoonpanossaan viisihenkinen.

Syntetisaattoripuolta tulee vastaisuudessa hoitamaan ystävämme Jari Kääriäinen, kenet jotkut saattavat tuntea yhtyeistä Musta Paraati ja Las Kalmas. Rumputaituriksi vanhojen rumpulaatikoiden kenkiin taasen astuu komea nuorukainen Valtteri Halonen (ent. The Humberts).

Olemme viettäneet treeniksellä jo jonkin verran aikaa yhdessä ja täytyy sanoa, että melkoista innostuneisuutta alkaa ilmentyä tällaisesta mahdollisuudesta aloittaa ns. puhtaalta pöydältä. Keikkaa on luvassa ja niin myös pikkuhiljaa uusia kappaleita, sekä tietysti julkaisua.

Ensimmäinen mahdollisuus yleisölle tutustua yhtyeen uuteen kokoonpanoon tulee olemaan lauantaina 3. tammikuuta Helsingin Semifinal-klubilla, jossa olemme yhdessä soittamassa yhtyeiden Ten After Dawn ja Beverly Girl kanssa. Tällä hetkellä luvassa vielä jo julkaistuja kappaleita, eli nyt olisi oiva mahdollisuus tulla vähän verestämään muistoja ja ihastelemaan uuden kokoonpanon luomaa vaihtelua kappaleisiin!

Kiitos kaikille teille hienoille ihmisille, jotka ootte olleet tässä reissussa osallisena, Tampereen ravintola Pikku-kiinalaiselle ja Brothel Leather factorylle turvapaikasta, tapahtumanjärjestäjille, yhtyeille ja erityisesti Jarkko Hirtolahdelle, joka mahdollisti unelmia toteen julkaisemalla debyyttialbumimme 2012, sekä anteeksi baarityöntekijöille, äänimiehille, jo paalatulle alfa romeo 156:lle ja lukuisille huoltoasematyöntekijöille.

Ei me vielä olla pois kokonaan, vaikka joku ehti jo niin kai kelaillakkin. Keväällä nähdään taas!

-Sebastian"
Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

  • Goottifoorumia selaa 2 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 13.04.2020 19:19, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 437 henkeä!
Järjestä treffit