Warning: Use of undefined constant default_charset - assumed 'default_charset' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/kuopassa/public_html/keskustelu/index.php on line 3
Ilmaista musiikkia!

Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Ilmaista musiikkia!

Kirjoittanut: emanon (Inkvisiittori)
 • #1
 • Arvo: Mahtigootti+
 • • Muokkasi: emanon
 • Lähetetty: 29.01.2011 01:40
Käsittääkseni tällaista aihetta ei vielä ole, joten perustin tämän aiheen, jotta tämän alle voidaan lisätä linkkejä joista ladata ilmaista musiikkia laillisesti. Kaikki tietty voivat halutessaan käyttää laittomia keinoja musiikin hankintaan, mutta useat bändit ja levy-yhtiöt jakavat ilmaisia samplereita mp3-muodossa.

Laitetaan tähän nyt alkuun vaikkapa Suomessakin helmikuun puolessa välissä esiintyvän Mortiisin EP viime vuodelta:
Mortiis Perfectly Defect
Mortiis - Perfectly Defect
Tuo vaatii sähköpostiosoitteen, johon latauslinkki lähetetään.

ja IDM:ää ja chillimpää fiilistelymusiikkia Tympanik Audion kokoelmana:
V arious Artists Approach Lights 2010 catalog sampler
Tympanik Audio Sampler

Sekä JenkkiEBM:ää
Gencab
GenCab - II Transmuter

Sovitaanko tähän vielä sellainen sääntö, että ei linkitetä tänne mitään itsetehtyä julkaisukelvotonta mikseri.net -paskaa, ei yksittäisiä biisejä, jotka voi ladata jostain myspace-sivuilta eikä mitään mikä vaatii hankalaa rekisteröitymisprosessia?
Kirjoittanut: kuopassa (Ylläpitäjä)
 • Lähetetty: 29.01.2011 03:03
Mikseristähän löytyy vaikka mitä. Vaikka mitä! On siellä ala-arvoistakin tavaraa aika paljon, mutta tosi hienoja löytöjäkin voi tehdä ainakin hevimetelin saralla. Tässä nevertheless on oma kontribuutioni tälle ketjulle:

Netherbirdin Ghost Collector -albumi
Netherbird

Bändin nettisivuilta voi ladata albumin ja neljästä coverista muodostuvan levyn ilmaiseksi zippinä. Tämä bändi soittaa juurikin metallia. Zipin voi ladata suoraan yhtyeen nettisivuilta. Ei vaadi rekisteröitymistä. Biisien äänenlaatu on hyvä.
Kirjoittanut: Piiskansiima (Jäsen)
 • Lähetetty: 29.01.2011 10:57
Hyvä idea! Muistakaahan kuitenkin kaikki tuo kohta laillisesti, sillä emmehän halua kannustaa rikolliseen jakamiseen millään elämän osa-alueella. ;)
Kirjoittanut: Ratpick (Jäsen)
 • Lähetetty: 29.01.2011 13:48
Oh yeah, pitää pistää pari hyvää juttua jakoon:

Glass Graves
Glass Graves, lo-fi gootteilua Oaklandista.

Cold Death
Cold Death, saksalaista synkkää anarkopunkkia jossa selkeitä goottivaikutteita, demo ladattavissa ilmaiseksi.

The Chess
The Chess, post-punkin ja electronican välimaastossa liikkuva projekti, jonka kaksi EP:tä ovat ladattavissa bändin sivuilta ilmaiseksi News-kohdasta.
Kirjoittanut: Sire (Aktiivi)
 • #5
 • Arvo: Mahtigootti
 • Lähetetty: 29.03.2011 20:38
Heitetäänpä sekaan itselleni vastaan tulleet ilmaisjakelut:


Miazma

Sivuilta löytyy 2 albumia 128kbps mp3-muotoisena, uudempi "Dollar rush" -levy on myös häviöttömänä m4a-muodossa. Suosittelen jälkimmäistä formaattia vaikkei siitä tykkäisikään, näppärä ihminen muuntaa sen toiseen formaattiin tarvittaessa.

Tyylillisesti musiikissa liikutaan jossain gootin ja metallin välimaastossa. Shattered-levyllä on myös elektronisia vaikutteita. Matalaa mieslaulua ja suht suoraviivaista ja simppeliä meininkiä. Jotkut sanoneet Dollar rushista tulevan hieman mieleen sisterssien Floodlandin.Neurotech

Tämä tapaus kaiketi kuuluu industrial metal -lokeroon. Myös cyber-metal tuntuu pyörivän termeissä mukana. Bändin "löysin" muistaakseni reilu vuosi takaperin, kun veli pisti linkkiä ja suositteli.

Sivuilla on suht äskettäin tullut mahdollisuus ladata kokonainen albumi vapaasti, tänään hoksasin mahdollisuuden. Vaatii sähköpostiosoitteen luovuttamisen latauslinkkiä vastaan. Joskus muinoin sivulla oli jaossa 5 biisin "Transhuman" EP/minialbumi/mikälie. Ei ainakaan nopealla vilkaisulla pistänyt silmään, mutta ehkä sekin vielä sieltä löytyy.Ghost of Decline

Uusin tuttavuuteni. Oman määritelmänsä mukaan "fine complex hard atmospheric electronic music" Jonkun sortin industrialia siis. Yhteensä 9 biisiä, mutta valitettavasti kahden latauslinkit eivät toimi :< Submission ja Neglected kolahtaa minulle parhaiten näin ensi alkuun.
Kirjoittanut: Felicia (Virallinen sarjistaiteilija)
 • #6
 • Arvo: Mahtigootti
 • • Muokkasi: Felicia
 • Lähetetty: 31.03.2011 11:21
Electrobel, sieltä saa ilmaiseksi ladattua Trimetrickiä, jolla on laadukasta intustrial/EBM-musaa. Aika paljon on myös huonoja artisteja, että täytyy vaan kokeilla.
Kirjoittanut: Nordis (Jäsen)
 • Lähetetty: 31.03.2011 12:26
Patenbrigade:Wolffin koko tuotannon saa latailtua yhdellä vapaavalintaisen summan lahjoittamisella. Latauslinkki tosin toimii ihan lahjoittamattakin, mutta jos raksatekno ja -ambient toimii niin kyllä noista nyt jokainen selkärangan omaava ihminen edes sen muutaman roposen bändille tarjoaa.
Kirjoittanut: Pointblank (Jäsen)
 • #8
 • Arvo: Edistynyt
 • Lähetetty: 03.04.2011 10:54
http://www.primordialmusic.com/ sivulta löytyy muutamakin ilmainen artisti. Tyyleissä kai mennään jonkin sortin metallista industrialiin. Oma suosikki tuolta ehdottomasti Azrael Trigger.
Kirjoittanut: emanon (Inkvisiittori)
 • #9
 • Arvo: Mahtigootti+
 • • Muokkasi: emanon
 • Lähetetty: 13.07.2011 03:59
Kansikuva
http://www.bitriotmerch.com/page/6/Free-Music-Down loads

Ilmainen konemusakokoelma industrial rockista johonkin kolinaindustriaaliin ja minulle vieraaseen tanssimusiikkiin. Kannattaa kuunnella ainakin:
6. biisi Cyanotic Presents T3RM1N8T0R - Opening Titles [Alternate Mix]
Yllättävän toimiva remix Terminator leffan tunnarista. Kyllä se ainakin sen Scooterin version voittaa. Eikös semmoinen ollut joskus 90-luvulla?
ja
10. biisi Mangadrive - Like Lambs To Slaughter [Cyanotic Version]
Minen oikein tiedä mihin genreen tän niputtaisi. Jonkinmoista tanssimusaa tämä on. Sanokaa joku fiksumpi mulle
Kirjoittanut: Nordis (Jäsen)
 • Lähetetty: 30.09.2011 09:51
Nostellaanpas vähän tätä puolimaatunutta topikkia. Jostain kumman syystä en tajunnut mainita tuossa aikaisemmassa viestissäni Ektoplazmia, josta löytyy valtavat määrät ilmaista psytrancea, goaa, dark trancea ja mitä ikinä noita nyt konemusiikkikentän samalla nurkalla pyöriikään. Myös ambientia, psybientia ja chillia tuntuu olevan kohtalaisesti tarjolla. Mainitaan esimerkkinä vaikka suuri suosikkini, kotimaisen Magic & Witchcraftin Misty Shades EP. Sillä pääsee hyvin alkuun
Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

 • Goottifoorumia selaa 1 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 04.01.2022 03:50, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 501 henkeä!
Järjestä treffit