Gootti.net

Goottifoorumi: Musiikki ja muusikot: Dubstep

Täällä valvovat: Iiriva, poison, Funereal Soul, Dark Eyes

  Kuunteleeko kukaan muu dubia muun musan lisäks vai onko hirveen kuuloista teidän korviin?

  Industrial Rave music for Industrial Rave people.

  Dubia tulee kuunneltua jonkin verran, dubstep ei puolestaan herätä kauheasti mielenkiintoa ainakaan sen perusteella mitä olen kuullut. Tykkään siitä miten kyseisessä genressä sössitään populaarimusiikin iänikuisia kaavoja ja lainalaisuuksia ihan uuteen uskoon, vielä kun saisivat sen vain kuulostamaan hyvältä

  "Ensin luulin että se oli kuu, mutta sitten näin lonkerot"

  • Muokkasi: emanon
  • Vastaa
  Minen kyllä tunnu tykkäävän dubista yhtään, mutta tuosta synkemmästä dubstep-soundista diggaan kyllä. Sanotaan nyt esimerkkinä vaikka Broken Note ja Polluted Axis. En ole asiakseen alkanut tuosta genrestä ottamaan selvää, kun tuntuu, että se wobl wobl -soundi on jonkinlainen muoti-ilmiö jota alkaa olla kaikkialla KoRnin uudesta levystä ja Ärrän mainoksista lähtien.
  Ai niin ja se lontoolainen Burial on kova myös, joku väitti sitä mulle aikoinaan dubstepiksi, mutta emmä ny sitte tiedä miksikä tuon mukavan hiljaisen fiilistelyn lokeroisi.

  If you're happy - you're not thinking hard enough

  • Vastaa
  Mulla pyöri nurkissa se Trojanin dubstep-boksi mutta ei kyllä lähteny yhtään joten myin sitte pois. En usko että genrellä on mulle mitään, jos Trojanin tarjoama kokis ei anna mulle mitään.

  "Kun katson peiliin mä näänkö itseni, vaiko muodin kulttuurin sovinnaisuuden? Kun katson peiliin mä murskaan sen, mä murskaan teennäisen arvomaailman. Viillän ranteeni auki ehkä tahtomattani ei yhteiskunta arvosta kaltaisiani."

   • Vain yhteisön jäseneksi liittyneet käyttäjät voivat lähettää viestejä tänne. Ilmoita käyttäjätunnuksesi ja salasanasi ennen viestin lähettämistä, tai liity ensin jäseneksi.

   Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

   • Goottifoorumia selaa 5 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 12.03.2013 05:55, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 194 henkeä!