Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Bändejä etsitään saksalaiselle goottikokoelmalle!

Kirjoittanut: wellpertti (Jäsen)
 • #1
 • Arvo: Tulokas
 • Lähetetty: 07.02.2012 18:06
Gothic Vision IV DVD/CD-kokoelma ilmestyy Lokakuussa 2012

Saksalainen levy-yhtiö Echozone on julkaisemassa neljättä osaa suositusta dvd/cd-kokoelmasta Gothic Visions. Paketti sisältää dvd:n ja cd:n, mahdollisesti teemme myös Blue Rayn riippuen osallistuvien bändien määrästä.

Nyt olisi suomen gootti-scenellä mahdollisuus osallistua tähän kokoelmaan. Bändisi voi osallistua joko videolla tai audioraidalla, tai molemmilla.

Kokoelman painos on 2000 (luultavasti vielä enemmän) ja sen jakelee Saksassa Edel, Benelux-maissa Rock Inc, Italiassa Masterpiece, Ruotsissa M&A muutamia mainitakseni. Kokoelmaa myös promotoidaan isosti Euroopan musiikkilehtiin, nettiin yms...

Aiemmat kokoelmat ovat olleet todella suosittuja Euroopassa ja ohessa muutamia arvosteluja niistä(sori, kaikki ovat saksaksi, mutta google translate auttanee):

http://www.metalnews.de/dvds/Various+Artists+-+Got hic+Visions+%5BSpecial+DVD%2BCD+Edition%5D.113.htm l

http://www.musikreviews.de/reviews/2010/Various-Ar tists/Gothic-Visions-II/

http://www.darkmoments.de/Gothic_Visions.htm

http://powermetal.de/review/review-Various_Artists /Gothic_Visions__DVD_CD_,15036.html

Osallistumisesta kokoelmalle Echozone veloittaa pienen osallistumismaksun, lisätietoja allekirjoittaneelta. Deadline matskuille 30.6.2012.

Wellu Jaatinen
w.jaatinen(a)bob-media.com
+491733093574
http://www.bob-media.com/cms_echo/
Kirjoittanut: kuopassa (Ylläpitäjä)
 • Lähetetty: 07.02.2012 19:20
Hieno homma! Tämä ansaitsee tulla liimatuksi aitiopaikalle.
Kirjoittanut: HepZusi (Mister Halloween 2007)
 • Lähetetty: 08.02.2012 13:16
Käsitinkö mä nyt oikein, että te haluatte rahaa siitä että bändit antaa audio/video-matskuaan teidän kokoelmalle?
Kirjoittanut: phaeryen (Jäsen)
 • #4
 • Arvo: Edistynyt
 • Lähetetty: 09.02.2012 17:11
Artisti maksaa, olen kuullut sanottavan.
Kirjoittanut: emanon (Inkvisiittori)
 • #5
 • Arvo: Mahtigootti+
 • • Muokkasi: emanon
 • Lähetetty: 16.02.2012 02:04
Thehe, onko tää nyt niitä kusetuksia, jotka oli hyvinkin suosittuja joskus Myspacen alkuaikoina? Eli joku tyyppi on perustanut "levy-yhtiön" etsii sitten parikymmentä kokematonta, tuntematonta ja tyhmää bändiä joille lupaa pääsyä "suositulle kokoelmalle pientä maksua vastaan" Sitten kerätään tyyliin 200€/ bändi ja julkaistaan kokoelma jota painatetaan joku muutaman tuhannen kappaleen painos joista jokainen bändi saa nipun levyjä ja sitten lähetetään noi promot muutamiin radioihin jne. ja pidetään loput rahat. Ihan hyvä diili, jos saadaan esim. 20 bändiä x 200€ =4000€ ja jos levyerän painaminen maksaa esim. tonnin, niin tuosta saa hyvät rahat pienellä vaivalla, ja kun bänditkin saa biisinsä oikealle tallenteelle ja "markkinointia" niin kaikki ovat tyytyväisiä Tarkkoja summia en tiedä, vaan heitin nuo luvut hatusta.
Kirjoittanut: HepZusi (Mister Halloween 2007)
 • Lähetetty: 16.02.2012 15:14
On tuolla ihan tunnettujakin artisteja ainakin silmään pisti Vendemmian, Star Industry, Specimen. Pitää kysästä vendemmianin pojilta kun tulevat helsinkiin käymään. Tällasten duunaaminenhan on ihan hieno homma ja ihan ymmärrettävää että jos on yli 70 bändiä kokiksella josta otetaan joku 1-4k painos ei siitä paljon jää bändeille palkkioks. Kuitenkin siinä teillä on menny budjettiosastolla jonkun tyypin laskut metsään jos ruvetaan ottamaan artisteilta jotain kustannuksia.
Kirjoittanut: phaeryen (Jäsen)
 • #7
 • Arvo: Edistynyt
 • Lähetetty: 18.02.2012 15:06
Varsin epäkohteliasta alkaa puhua kusetuksesta.

Tässä on mahdollisuus investoida muutama äyri näkyvyyteen. Kuin mainos, mutta vähemmän tuskallinen niellä katu-uskottavuuden näkökulmasta. ;> Jos omaan nenään haisee kusetukselle, niin pakkohan ei ole osallistua?

vaikuttaa tämä kuitenkin sisältävän kosolti enemmän substanssia kuin esimerkiksi takavuosien Emergenza-skämmi, jossa pelkästä tynkäkeikasta Semifinalissa nyppäistiin kymmeniltä bändeiltä helppo sata, vai kaksi sataa euroako se oli.
Kirjoittanut: Deadboy (Aktiivi)
 • Lähetetty: 18.02.2012 15:21
^komppaan.
Ton kokiksen levikki on kuitenkin euroopanlaajuinen. Tiedän että joku ei suostu periaatteessa osallistumisestaan maksamaan siitäkään huolimatta, joku maksaa ihan ilomielin. Meitä kun on moneksi.
Tietty hyödyttää enemmän jos osallistuvalla artistilla on jo levyilleen joku jakelija esmes Saksassa, on paljon niitä jotka ei halua levyä alkaa tilaamaan jostain suomalaisesta kaupasta/distrosta - vaikka kiinnostaisikin. Ei tietty ole poissuljettua että jonkun tällaisen jutun kautta sellaisen saisi.
Kirjoittanut: wellpertti (Jäsen)
 • #9
 • Arvo: Tulokas
 • Lähetetty: 21.02.2012 18:10
Moro, tännehän on tullut vastauksia, asiaa!

Ei ole mistään kusetuksesta kyse, vaan jatko-osasta kohtuu suositulle kokikselle täällä Saksassa. Firma on ollut pystyssä yli kymmenen vuotta ja rosterissa on yli sata bändiä. Joten ei olla tämmöstä varten firmaa pistetty pystyyn. Eihän semmosessa ole mitään mieltä tänä päivänä.

Tähän mennessä kokoelmilla on ollut lähinnä germaanien omia akteja ja kun tulin tänne hommiin, niin pyysivät minua kysymään bändejä myös muista maista.

Hinta ei luulisi olevan este, mikäli bändi ei ole teoston jäsen, hintaa kertyy huimat 50e sis alv...

Tämä kannattaisi ottaa mahdollisuutena, ei kusetuksena... Ei näitä ihan joka päivä tarjota, käsittääkseni...
Kirjoittanut: HepZusi (Mister Halloween 2007)
 • Lähetetty: 19.10.2012 11:07
Hehheh tästäpä ei oo aikoihin kuulunut yhtään mitään. Demokraattisella päätöksenteolla bändi osallistui tähänkin. En nyt kiellä etteikö siitä yhtyeelle voisi olla haittaa.

Lainaus: wellpertti


Tämä kannattaisi ottaa mahdollisuutena, ei kusetuksena... Ei näitä ihan joka päivä tarjota, käsittääkseni...


No tänävuonna ollaan osallistuttu(tämä mukaanlukien) neljälle kokoelmalle ja tämä on ainoa josta piti maksaa että ei nyt kovin yleiseltä käytännöltä tunnu. Toisaalta eipä haittaa kun en itse joutunut kuitenkaan maksamaan senttiäkään, mutta silti naurattaa.
Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

 • Goottifoorumia selaa 2 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 04.01.2022 03:50, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 501 henkeä!
Järjestä treffit