Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Club INFEKTIO hakee kotimaisia artisteja!

  Kirjoittanut: emanon (Inkvisiittori)
  • #1
  • Arvo: Mahtigootti+
  • Lähetetty: 29.01.2013 07:00
  INFEKTIO
  INFEKTIO klubia on nyt järjestetty kohta kahden vuoden ajan ja olemme onnistuneet saamaan lavalle useita kotimaisen skenen vakiintuneempia yhtyeitä, sekä antamaan keikkamahdollisuuden uusille tulokkaille.
  Vaikka aikomuksenamme on buukata myös tunnetumpia ulkomaalaisia esiintyjiä, on klubimme ideana alusta asti antaa mahdollisuus kotimaisille tulokkaille näyttää kyntensä. Haemmekin lisää kotimaisia bändejä, jotka ovat valmiina keikalle.
  Olemme keskittyneet lähinnä skenen elektronisempaan puoleen, joten jätämme ainakin toistaiseksi goottirockin, post punkin sun muun sellaisen muiden klubien harteille, mutta mikäli bändisi tai musiikkiprojektisi menee linjauksella: industrial, EBM, future pop, rhymic noise ym. ottakaa rohkeasti yhteyttä!
  clubinfektio(ät)gmail.com
  Laittakaa mailiin helposti kuunneltavaksi biisilinkkejä esim. SoundCloudiin sekä lyhyt kuvaus bändistä.
   Vaihda maisemaa

   Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

   • Goottifoorumia selaa 3 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 13.04.2020 19:19, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 437 henkeä!
   Järjestä treffit