Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Bändin nettisivut

  Kirjoittanut: höröpää (Jäsen)
  • #1
  • Arvo: Tulokas
  • Lähetetty: 12.12.2013 00:28
  Täällä varmaan joku jolla kokemusta bändien nettisivujen tekemisestä? Olis tarkoitus laittaa pystyyn semmoset, mutta ei mitään myspace juttua vaan ihan bändinnimipistecom tyyliin. Muutama biisi ja musiikki/keikkavideo pitäis pystyä lisäämään kans. Milläs sitä lähtis rustaamaan os aika vähän (täysin nolla) kokemusta?
  Kirjoittanut: kuopassa (Ylläpitäjä)
  • Lähetetty: 12.12.2013 20:21
  WordPress.comista voi kai luoda ilmaisen blogin ja ostaa siihen vaikka .com-päätteisen domainin.
  Kirjoittanut: Zero Hassle (Jäsen)
  • #3
  • Arvo: Edistynyt
  • Lähetetty: 12.12.2013 22:53
  näkisin että nykyään, ellei ihan superstara oo, niin pitäis pärjätä hyvin jos vähän vaan viitsii säätää ja päivitellä, kaikilla näillä yleisillä & enimmäkseen ilmaisilla saiteilla.

  niinku esim facebookissa pystyy tekee ihan kelvon blogimuotoisen bändisivun.. ja siihen vielä bandcampit, reverbnationit, soundcloudit yms.. 'omat' bändisivut tyyliin dot com on ainakin mun korviin vähän vanhentunu konsepti -
  Kirjoittanut: Nordis (Jäsen)
  • Lähetetty: 12.12.2013 23:39

  Lainaus: Zero Hassle

  'omat' bändisivut tyyliin dot com on ainakin mun korviin vähän vanhentunu konsepti -

  Jos hommat etenevät joskus sille tasolle että lähetellään demoja arvosteltavaksi tai mahdollisesti annetaan haastatteluntynkää niin on hyvä että kaikki info ja printtilaatuiset kuvat löytyvät yhdestä osoitteesta. Se ei tosin ole nykyään mikään itsestäänselvyys isoillakaan artisteilla mikä on miusta todella outoa, simppelikin kotisivu helpottaa esim. toimittajien työtä ihan älyttömästi kun ei tarvitse metsästellä tietoja ympäri nettiä. Se taas on artistinkin edun mukaista. Ja onhan oma domain aina pro:n kuuloinen jos ei muuta.

  Jos kokemusta sivujen tekemisestä ei ole lainkaan niin kannattaa kuitenkin laittaa FB-sivut ja vaikka tuo Wordpress-blogi kuntoon ja pitää ne ajan tasalla. Biisit Soundcloudiin ja videot YouTubeen joista molemmista löytyy helpot ohjeet niiden upottamiseen blogisivulle. Sitten voi nakittaa jonkun kaverin tekemään omia sivuja
  Kirjoittanut: höröpää (Jäsen)
  • #5
  • Arvo: Tulokas
  • Lähetetty: 13.12.2013 22:23

  Lainaus: Zero Hassle

  'omat' bändisivut tyyliin dot com on ainakin mun korviin vähän vanhentunu konsepti -

  Aijaa, mun mielestä taas paljon uskottavampaa jos bändillä on ihan "oikeat" sivut, joku facebook-sivu on vähän harrastelijamaista. Ei että me minään staroina itteämme pidetä vielä mutta silti. Tosin toi uusi myspace https://myspace.com/ on kyllä aika siisti, sitä vaan ei hirveesti muokata omanalisekseen, ja meidän bändille ehkä vähän liian kiltti ja siisti. Sama siinä fecessä.

  Lainaus: Nordis

  Biisit Soundcloudiin ja videot YouTubeen joista molemmista löytyy helpot ohjeet niiden upottamiseen blogisivulle. Sitten voi nakittaa jonkun kaverin tekemään omia sivuja

  Joo en tajunnutkaan että soundcloudista voi linkata suoraan, upottaa. Eli sillähän se käy. Taidan siis tutustua tohon wordpressiin. Ei kyllä mitenkään hirveen avuliaat noi sivut ensi-silmäyksellä. Ei mitään hajua esim miten se toimii.

  Tähän samaan aiheeseen liittyen tekeekö kukaan enää esim flaikkuja keikoista? Joistain näistä saa halvalla jos tilaa ison läjän, esim http://print24.com/fi-fi/ tuolta mutta en tiedä onko typerää maksaa edes siitä jos saman asian ajaa joku some-mainostus. Metsää säästyis kans. Eli arvostaaks tota oldskool flaikkujuttua enää kukaan...?
  Kirjoittanut: phaeryen (Jäsen)
  • #6
  • Arvo: Edistynyt
  • Lähetetty: 16.12.2013 12:00
  Onhan noi flaikut kans vähän sellanen fifti-siksti homma. Kyllä siitä sitten taas toisaalta tulee fiilistä kun käteen moinen työnnetään, et tavallaan ehkä se sitten toimiikin kun yleinen konsensus tuntuu olevan, että feseen kun luo tapahtuman niin täts it. Kunhan kyse ei ole konemusabailuista koska näiden suhteen toi flaikuttelu ei ole kai koskaan mennyt kunnolla muodista.

  Itse suosittelen puuhastelemaan flaijerit ja arkistoimaan parit muistoksi johonkin, sen lisäksi että niitä sitten lähtee kylille jakelemaan.
  Kirjoittanut: Kromatia (Jäsen)
  • #7
  • Arvo: Tulokas
  • Lähetetty: 23.10.2014 23:32
  https://www.youtube.com/watch?v=heY2u9S37MU&featur e=youtu.be
  Tässä meinä sivut
   Vaihda maisemaa

   Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

   • Goottifoorumia selaa 1 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 13.04.2020 19:19, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 437 henkeä!
   Järjestä treffit