Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Korina ja clean taitoinen naislaulaja sinfoniseen metallibändiin

  Kirjoittanut: Ardath (Jäsen)
  • #1
  • Arvo: Edistynyt
  • Lähetetty: 02.07.2014 14:40
  Tämä löytyy myös muusikoiden.net:istä mutta kokeillaampas silti kepillä jäätä...

  Lahtelainen sinfoninen deathmetal orkesteri The Body Snatcher etsii osaavaa korina/murina taitoista naislaulajaa. Biiseissä on myös puhtailla laulettavia osuuksia joten olisi mahtavaa jos pystyisit hoitamaan myös ne - tunteella ja taidolla tietenkin. Tässä ei välttämättä haeta uutta Alissa White-Gluzia, mutta kyllähän sinnekin treenaamalla pääsee Bändissä on tällähetkellä 2 kitarista, rumpali ja kiipparisti (basisti/laulaja on siirtynyt näihin hommiin).

  Biisejä on valmiina iso läjä ja treenailemme settiä ensimmäistä keikkaa varten. Sanoitukset liikkuvat vanhoissa biiseissä kauhuelokuvamaisemissa (Frankenstein, Wolfman jne.) ja uudemmissa kipaleissa maalaillaan 1800-lukulaista kauhuromantiikkaa. Musiikillisesti vastaavia artisteja ovat Dimmu Borgir, Cradle of Filth, Septicflesh, Nightwish jne. mutta parhaan kuvan saat kun kuuntelet vanhempia biisejä tuolta:

  http://www.mikseri.net/artists/thebodysnatcher.377 78.php

  Uudet biisit ovat menneet pari piirua tunnelmallisempaan ja mahtipontisempaan suuntaan. Treenailemme kerran/pari viikossa, mutta jos olet Lahden ulkopuolelta niin meille riittää jos pääset kerran parissa viikossa treenailmaan. Jos koet olevasi etsimämme keulakuva, ota rohkeasti yhteyttä mailiin: thebodysnatcherband (at) gmail (dot) com niin kerron lisää ja lähetän uudet biisit!
   Vaihda maisemaa

   Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

   • Goottifoorumia selaa 2 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 13.04.2020 19:19, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 437 henkeä!
   Järjestä treffit