Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Okkultismia ja erotiikkaa -biisiskaba

  Kirjoittanut: OE2014 (Jäsen)
  • #1
  • Arvo: Tulokas
  • Lähetetty: 16.08.2016 17:15
  Kilpailuun voi osallistua viimeistään 31.10.2016 yhdellä ennen julkaisemattomalla kappaleella. Kappale voi olla enintään 10 minuuttia pitkä, mitään tyylillisiä rajoituksia ei ole. Kappale ei saa sisältää tekijänoikeuksia rikkovaa materiaalia. Osallistuvan muusikon tai bändin kotipaikan tulee olla Suomessa tai vähintään yhden bändin jäsenen tulee olla suomenkielinen. Osallistuminen tapahtuu lataamalla kappale tiedostonjakopalveluun (esim. Mikseri.net tai Soundcloud) ja lähettämällä linkki kappaleeseen yhteystietoineen yksityisviestillä tai sähköpostilla osoitteeseen frateralx@gmail.com.
  Tuomarit pisteyttävät kappaleet musiikillisten ja kilpailun teemaan liittyvien seikkojen perusteella. Tuomaristossa ovat mukana muusikko/kirjailija Kauko Röyhkä, Inferno-lehden päätoimittaja Matti Riekki sekä Svart Records -levy-yhtiön Jarkko Pietarinen. Pääpalkintona eniten pisteitä saaneelle on 1000 e rahapalkinto. Kilpailuun osallistuneista kappaleista on mahdollista koota julkaisu mikäli sopivaa materiaalia tulee tarpeeksi paljon. Päätös julkaisusta ja mukaan valittavista kappaleista tehdään erikseen kilpailun jälkeen. Kappaleiden oikeudet säilyvät kilpailussa niiden tekijöillä mutta kilpailuun osallistuminen antaa järjestäjälle luvan julkaista voittanut kappale Okkultismia ja erotiikkaa -Facebooksivulla.

  Katso lisää www.facebook.com/okkultismiajaerotiikkaa
   Vaihda maisemaa

   Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

   • Goottifoorumia selaa 1 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 04.01.2022 03:50, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 501 henkeä!
   Järjestä treffit