Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Mikä biisi ja millainen video?

  Kirjoittanut: ShadowFromHell (Jäsen)
  • Lähetetty: 14.05.2007 21:59
  Elikkäs jos saisit valita yhden minkä tahansa biisin ja tehdä sille musavideon. Niin mikä olisi biisi?(Nimi, esittäjä) ja millainen tulisi musavideosta??
  Kirjoittanut: Doomeri (Aktiivi)
  • #2
  • Arvo: Mahtigootti
  • Lähetetty: 14.05.2007 22:55
  Deathstars:Semi-automatic:

  Sellainen tulevaisuuteen sijoittuva video jossa kaikki olisi tehty koneista.
  Alussa näkyisi maapallo jonka jälkeen syöksykierteellä kuva siirtyisi johonkin kaupunkiin joka on erittäin tehdasmainen, jonka taivas olisi ruskean ruosteen värinen... Sitten näkyisi bändi jonka jäsenet olisi puoliksi koneita. Välissä näkyisi tulevaisuuden ihmisiä(kyborgeja) jotka kapinoisivat hallintoa vastaan...
  Kirjoittanut: Piiskansiima (Jäsen)
  • Lähetetty: 15.05.2007 14:13
  Nyt kylla tulee mieleen vain Amy Winehouse - Back to Black. Siina olisi 30-luvun henkisia sateisia katuja, kaihoisia kohtaamisia savuisissa viskibaareissa ja lopussa sellainen kummasti AW:a muistuttava hahmo haulikko kadessa lahtaamassa ex-rakastaan ja hanen vaimoaan (-> "you go back to her and i go back to black...").
   Vaihda maisemaa

   Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

   • Goottifoorumia selaa 2 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 13.04.2020 19:19, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 437 henkeä!
   Järjestä treffit