Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Ulkonäköhuijausta?!

Kirjoittanut: Sieluton (Jäsen)
  • #91
  • Arvo: Edistynyt
  • Lähetetty: 09.07.2014 23:34
Olen photoshop friikki! MYÖNNÄN!
Photoschop CS6 ja muita omistan, joten don´t trust me!
En kaikkia efektejä ihan kuvilleni kumminkaan tee.
En esim. tissejä suurenna, hiuksia värjää enkä sen tyyppistä.
Vaikka voisin
Kirjoittanut: Vanadium-I-Ching (Jäsen)
  • #92
  • Arvo: Edistynyt
  • • Muokkasi: Vanadium-I-Ching
  • Lähetetty: 11.07.2014 14:12
Photoshop on kieltämättä aika koukuttava. Itse yritän käyttää sitä mahdollisimman vähän, mutta kieltämättä usein käy niin, että ihan mielenkiinnosta muokkaan katsoakseni miltä näyttää "ylimuokattuna", ja lopulta iskee suunnaton kiusaus käyttää jossain juuri sitä enemmän muokattua kuvaa, kun ajattelee, et tää on paljon nätimpi, eikä se edes ole niin paljon ristiriidoissa todellisuuden kanssa.

En kuitenkaan ymmärrä ihmisiä, jotka laittavat nettiin ihan epärealistisen photoshopattuja kuvia itsestään (sinne missä kuuluu näkyä hyvin oma naama). Tai ymmärrän, mutta mielestäni se on vähän hölmöä, koska totuus iskee joka tapauksessa ennemmin tai myöhemmin - silloin, kun ihmiset näkevät sinut livenä. Onko parempi, että he järkyttyvät nähdessään livenä, kuinka paljon rumempi olet kuin kuvissa, vai että he näkevät jo netissä millainen olet oikeasti.
Minusta on kiva ajatella, että tapaamisen yhteydessä he ajattelevat että toihan on ihan samannäköinen kuin kuvissa, ja ihan yhtä nätti, ei rumempi. Voi olla, että tämä on niiden ihmisten logiikkaa, jotka eivät ole tavattoman rumia.

Pyrinkin kaunistamaan valokuviani muuttamalla valoja, varjoja, värejä, valikoimalla taustani huolella, niin että siinä on kauniita yksityiskohtia. Näin koko kuvasta tulee hienompi. Itseni niissä pyrin jättämään mahdollisimman koskemattomaksi.

Sama juttu muuten irtotissien tunkemisessaa rintaliiveihin. Yrittääkö joku ostaa niillä jonkun unelmiensa miehen? Eikö tällainen henkilö ajattele sen pidemmälle, että tämä mies tulee näkemään hänen oikeat tissinsä, jos hän saa hänet.
Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

  • Goottifoorumia selaa 1 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 13.04.2020 19:19, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 437 henkeä!
Järjestä treffit